adscode
adscode

Doğa Okulları'ndan Dünya Saati projesine destek

Doğa Okulları, tarihin en büyük kitlesel çevre hareketlerinden birine dönüşen Dünya Saati projesine bu yıl da destek veriyor. Çevre sorunlarına dikkati çekmek amacıyla 2007 yılından bu yana WWF-Türkiye…

Doğa Okulları'ndan Dünya Saati projesine destek
Türkiye'den Haberler

Doğa Okullarından yapılan açıklamaya göre, doğaya karşı sorumluluk bilinci kazanmış, sosyal sorumluluk projelerinde aktif yer alan nesiller yetiştirmek amacıyla Doğa Okulları birçok projede yer alıyor. 

Dünya Saati'nin uygulanacağı 19 Mart Cumartesi günü 20.30’dan itibaren 1 saat boyunca tüm Doğa Okulları kampüslerinde ışıklar karartılacak. Kurumun öğrenci, veli ve çalışanları da kendi evlerinde 1 saat boyunca ışıkları kapatarak Dünya Saati'ne katılacak. 

Tüm dünyada 10 binden fazla kentsel simge ve anıtsal yapının bir saatliğine karanlıkta kaldığı Dünya Saati'ne Türkiye bu yıl Truva Atı, Efes Antik Kenti, Peri Bacaları ve Selimiye Camisi'nin ışıklarını kapatarak tarihi bir destek veriyor. 

Boğaziçi Köprüsü, Sultanahmet Camisi ve Ayasofya Müzesi gibi Türkiye'yi simgeleyen 23 önemli yapı da yıllardır destek verdiği Dünya Saati'ne bu yıl da katılarak ışıklarını bir saatliğine kapatacak. 


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)