adscode
adscode

Doğa Okulları'ndan küresel barışa destek

Doğa Okulları'nın 2013 yılında hayata geçirdiği Küresel Barış Zirvesi, bu yıl 3. kez düzenlendi.

Doğa Okulları'ndan küresel barışa destek
Etkinlikler
Doğa Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Doğa Okulları öğrencileri, ilköğretim seviyesindeyken uygulamalı öğrenim imkanlarıyla yetiştiriliyor.

Doğa Okulları'nın ortaokulda uygulanan, öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra kişisel gelişimlerini ortaya çıkaran Student Oriented Education System (SOES) eğitim programı, Uluslararası İlişkiler dersinde hayata geçiriliyor. Uluslararası İlişkiler dersi kapsamında öğrencilerin dünya sorunlarına ve politik olaylara karşı farkındalığını artırmayı hedefleyen "Küresel Barış Zirvesi" bu yıl 3. kez düzenlendi.

Öğrenciler, zirveye davet ettikleri ülke diplomatlarıyla bir araya gelerek, "kültür ve sanatın uluslararası ilişkilerdeki önemi" şeklinde belirlenen zirve teması üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Küresel Barış Zirvesi'ne ABD, Japonya, Fransa, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Brezilya, Panama, Pakistan, Özbekistan, Meksika, Arjantin, Bulgaristan, Danimarka, İspanya, Hindistan, Venezuela ve Güney Kore'nin İstanbul başkonsolosları ve kültür ateşeleri ile akademisyenler katıldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)