adscode
adscode

DOĞA’DA OLMAK İÇİN ERKEN KAYIT AVANTAJLARINI KAÇIRMAYIN!

106 Kampüs, 70 bin öğrencisiyle Türkiye’nin en büyük okullar grubu olan, TEOG ve YGS/LYS sınavlarında öğrencilerinin elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Doğa Okulları, "Yeni Nesil Eğitim" felsefesiyle…

DOĞA’DA OLMAK İÇİN ERKEN KAYIT AVANTAJLARINI KAÇIRMAYIN!
Okullardan Haberler
Advertorial

106 Kampüs, 70 bin öğrencisiyle Türkiye’nin en büyük okullar grubu olan, TEOG ve YGS/LYS sınavlarında öğrencilerinin elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Doğa Okulları, "Yeni Nesil Eğitim" felsefesiyle geleceğin eğitimini bugünden veriyor.

Doğa Okulları, anaokulundan itibaren çocukların kendilerini tanıyacakları, ilerleyen yıllarda onları başarıya götürecek yeteneği keşfetmelerini sağlayan çok yönlü bir eğitim sunuyor. Deneyerek ve yaşayarak öğrenme modeli, çocukların teorik bilgileri somutlaştırmalarına ve özümsemelerine olanak veriyor. Farklı bakış açıları ve analiz yeteneği kazandırıyor. Doğa Okulları’nda çocuklar, “sıkıcı” olmayan, “sıkı” bir akademik eğitimle başarıya ulaştıklarını gördükçe özgüven kazanıyor ve daha fazlasına ulaşabileceklerine inanıyorlar.
 
Anaokulundan itibaren öğrencilerini tam donanımlı bireyler olarak yetiştiriyor

Doğa Okulları’nın öğrencileri, anaokulundan liseye kadar her kademede, özgün eğitim modelleriyle, özgür düşünen, içinde yaşadığı topluma duyarlı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişiyorlar. Anaokulundan itibaren yabancı dil ve düşünme, yaratıcılık becerilerini geliştiren müfredata ek dersler, ortaokulda öğrenci merkezli eğitim modeli SOES, lisede dünyanın en saygın akreditasyon kuruluşu Pearson’dan onaylı eğitim modeli t-MBA ile Doğa Okulları, öğrencilerini geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı tam donanımlı bireyler olarak mezun ediyor. Özellikle yabancı dil öğreniminde ve uluslararası sınavlara en yüksek katılımcı sayısıyla aldığı başarılarla Doğa Okulları, anaokulundan liseye dünya ile aynı dili konuşan bireyler yetiştiriyor.




Mezunları Yurtdışında Önemli Üniversitelerden Kabul Görüyor

TEOG sınavında 6 branşta en çok doğru cevap veren öğrencisi olan Doğa Okulları başarısını, TEOG’da MEB’in belirlediği müfredatla %100 uyumlu sorularla öğrencilerini sınava hazırlayarak yakalıyor. Doğa Okulları LİSE öğrencilerinin İSE yüzde 85’i LYS’de ilk 3 tercihlerinden birine giriyor. Doğa, yurtdışı üniversitelere öğrenci yerleştirmede Türkiye’de 2. sırada yer alıyor. Liseye uyarlanmış MBA eğitimi ile tümü t-MBA sertifikası alarak mezun olan öğrenciler, böylece yurtdışında burslu okuma hakkı da kazanıyor. Öğrenciler, kapsamlı sınavlara hazırlık eğitimiyle yurtdışında UBC, Cambridge, British Colombia, Brock, London College gibi prestijli okullara kabul ediliyor.
 
Detaylı bilgi için tıklaynız !

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)