adscode
adscode

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

  DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Okullardan Haberler
Mütevelli Heyet Başkanı: Doç. Dr. Ahmet Alkan Çelik
Rektör: Prof. Dr. Abdullah Dinçkol
Kuruluş tarihi: 1997
Bulunduğu il: İstanbul
Akademik Birimleri: Sanat ve Tasarım, Mühendislik, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Edebiyat olmak üzere 5 fakültesi, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri enstitüleri, Meslek Yüksekokulu bulunuyor.
Öğrenci sayısı: 5.662 öğrencisi var.
Akademik personel sayısı: 252 akademik personeli bulunuyor.
Burs Olanakları: Üniversiteye Giriş ve Başarı Bursları, Teşvik Bursları ve Destek Bursları veriliyor.
Öğrenci kulübü sayısı: 51 öğrenci kulübü bulunuyor.
Öğrenim ücreti: Hukuk: 31.500 TL, diğer fakülteler 30.000 TL ile 30.500 TL aralığında, MYO’lar 14.600 TL ile 16.500 TL aralığında değişiyor.  
Öğrenciler neden sizi seçsin?
Ülkemizin üniversiteleri arasında seçkin öğretim kadrosu ile ön sıralarda yer alan Doğuş Üniversitesi’nin bu iddiası ulusal ve uluslararası değerlendirmelerde de ispatlanmıştır. Nitekim ulusal sıralamada ilk on da yer alırken uluslararası sıralamada ise 1651. sırada yer almaktayız.
Sunduğumuz nitelikli eğitim ortamı ile mezunlarımızın kazandığı donanım, onların iş hayatının güçlü bireyleri olmasını sağlıyor. Öğrencilerimize çift yabancı dil ve çift diploma ile mezun olma fırsatı sunuyoruz. Yerleşkemizin konumu sayesinde İstanbul gibi tarihi ve doğal güzelliklerle dolu bir kentin merkezinde, ulaşım kolaylığı avantajından faydalanarak öğrenci olmanın keyfini yaşayabilirler.
Öğrencilerinin yüksek donanımlı, entelektüel birikim sahibi, ülkesinde ve dünyada yaşanan gelişmeleri izleyen ve analiz edebilen, sorunlara çözüm üretme pratiği kazanmış, yaşadığı topluma duyarlı, sorumluluk sahibi, etik anlayışı yerleşmiş, özgüveni gelişmiş bireyler olarak mezun olması, Doğuş Üniversitesi'nin en önemli varlığıdır. İnsanlığa hizmet hedefiyle aydınlık bir eğitim yolunda ilerlemekle ve her zaman önce insana yatırım yapmakla gurur duyulmaktadır.
İletişim bilgileri: www.dogus.edu.tr 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)