adscode
adscode

Doğuş Üniversitesi'nde Rektör Değişimi

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Elif Çepni Atandı.

Doğuş Üniversitesi'nde Rektör Değişimi
Üniversite

Doğuş Üniversitesi’nin 2007’den bu yana Rektörlük görevini yürüten Prof. Dr. Mitat Uysal görevinden ayrılmıştır. Rektörlüğü süresince üniversitemize yaptığı katkılar ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Uysal, Doğuş Üniversitesi’ndeki görevini Mühendislik Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak sürdürmektedir.

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğüne YÖK Genel Kurulu’nun olumlu görüşü ve Mütevelli Heyetinin kararı ile Prof. Dr. Elif Çepni atanmıştır. Prof. Dr. Elif Çepni, 5 Aralık 2011 Pazartesi günü resmen görevine başlayacaktır.

Prof. Dr. Elif Çepni Kimdir?

Doğuş Üniversitesi’nin 4. Rektörü olan Prof. Dr. Elif Çepni, aynı zamanda üniversitenin “ilk kadın rektörü” olma özelliğini de taşıyor.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Prof. Dr. Elif Çepni, birinci yüksek lisansını ve doktora çalışmasını İstanbul Üniversitesi’nde yaptı. İkinci yüksek lisansını ise Avrupa Birliği Jean-Monnet bursiyeri olarak gittiği Nottingham Üniversitesi’nde tamamladı. Yardımcı doçentlik, doçentlik ve profesörlük unvanlarını, kuruluşundan bu yana görev yaptığı Doğuş Üniversitesi’nde aldı.

Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Çepni, 1 Eylül 2010’dan bu yana Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü de yapıyordu.

Prof. Dr. Elif Çepni’yi kutluyor, Rektörlüğü ile hem üniversitemize hem de akademik dünyaya önemli katkılar yapacağına olan inancımızla başarılar diliyoruz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)