adscode
adscode

Doktor Strange

Doktor Strange Fantastik filmler serisinde en dikkat çekici özelliğe sahip olan film bir doktorun yaşamını animasyonlar eşliğinde seyircileri ile buluşturmaktadır.

Doktor Strange
Türkiye'den Haberler
Doktor Strange Fantastik filmler serisinde en dikkat çekici özelliğe sahip olan film bir doktorun yaşamını animasyonlar eşliğinde seyircileri ile buluşturmaktadır. İlk olarak 1963 yılında tasarlanan film günümüzde gelişen bilgisayar teknolojileri ile desteklenerek daha da enteresan sahneler ortaya çıkarılmıştır.her filmde olduğu gibi izleyiciler sahnelerin büyüsüne kapılarak türlü hayaller kurma şansını yakalamaktadırlar. Çünkü film izlemek günlük hayattan bir parça zaman ayırarak başkalarının hayatlarını inceleme fırsatı bulunabilecek tek alan senaryoların görsel medya kuruluşları ve ekipmanları ile yaşama uyarlandığı filmler olabilmektedir. Bu filmler çoğu zaman bir aşk sahnesini kimi zaman kahramanlık sahnesini kimi zamanda hayal gücü eşliğinde ortaya çıkarılan insan üstü yeteneklerin sergilendiği sahneler olabilmektedir. Bunların hepsinin ortak noktası izleyenleri içine alabilmesidir.

İşte doktor stranger izle sahnelerde kendini bul diyorsan sizler için sunmuş olduğumuz fırsatlardan yararlanarak en yakınınızdaki mobil cihazınızdan internete bağlanarak film hakkında hem bilgiler alabilir hem de fragmanını ve tamamını kesintisiz videoları donmadan seyretme şansını yakalayabilirsiniz. Filmde ortaya çıkarılan sahneler günümüzde insanların hayatlarında belki de yaşamak istedikleri yerde olmalarına hayallerde olsa yer bulmasına imkan sağlamaktadır. Konu olarak işlenen mesleğinin baharında olan ve bu konuda tecrübeleri ile kendinde egolu bir hava yaratan Doktor Stranger bu egolarının fazla sürmeyeceğinin farkında olmadan mesleğini icra ederken beklenmedik bir kaza ile karşı karşıya kalır. Olay bir trafik kazasıdır. Geçirdiği trafik kazasında kendine ait arabası ile denize yuvarlanır. Bu kazada yaralanır ve yapılan tedaviler sonucunda elleri kullanılamaz duruma gelir. Bunun devamında hem kendi tecrübeleri hem de araştırmaları sonucunda öğrenmiş olduğu bütün tedavi yöntemlerini denese de eklerini kullanılabilir duruma getirme konusunda başarı elde edemez. Bu tedaviler maddi yönden çok pahalı olmasına rağmen hepsini denemiştir fakat hiçbirisi olumlu sonuç elde etmesine yeterli olmamıştır. Bunun sonuç vermeyeceğine kanaat getiren doktor araştırmaları sonucunda tıbbi müdahalelerden uzak fakat derdine dermen olabilecek yöntemlerin uygulandığı bir merkez olan Tibet'e gider. Burada tedavi göreceği yer bir tapınaktır ve mistik ve dövüş sanatları icra edilmektedir.Asıl burada başlayan fantastik sahneler filmin akıcılığını sağlayan merakla sonuna kadar hayaller kurmaya yardımcı olan geri kalan filmin parçası olmaktadır. Bütün bu sahneleri ve animasyon destekli yaratıcı sahneleri kesintisiz tek parça olarak izleyebileceğiniz doktor stranger full izle diyerek ulaşacağınız internet adresinden sinema keyfinde izleme fırsatını sizlere sunmaktayız.

Doktor stranger türkçe dublaj yapılarak her kelimesini ve her sahnesini en kaliteli ses ve görüntüde seyretmenize imkan sağlayarak sizleri animasyon dünyasında kısa bir gezintiye çıkarmaktayız. Tek yapmanız gereken en yakınınızdaki mobil cihazınızdan internete bağlanarak bu isteğinizi adres çubuğuna yazmak olacaktır. Bu filmde doktorun kostümündeki en önemli iki obje olarak sahnelerde göze çarpan havalanma pelerini ve bunun yanında Agomottonun gözü olmaktadır. Bunlara sahip olduğunda güçleri artarak kendisini daha farklı hissetmektedir. Bu filmde hayali kahraman yaratma sahneleri aslında abartılı değildir . Günümüzde okuduğumuz kitaplarda geçen satırlarda da karşımıza bir çok insan üstü güçlere sahip yaratıklar veya meslekler ortaya konulmaktadır. Önemli olan bu karakterlerin insanların olmak istediklerine karşılık verebilmesidir. İnsanlar bir filmiş seyrederken kendisini o karakterin yerine koyarak yapabileceklerini hayal etmektedir. ve bu sayede kendini olağanın dışında güçlü hissetmektedir.Burada da ortaya çıkarılmak istenen tamda budur Doktor strange seyredenlerin hislerine tercüman olmaktadır. Hayali karakter aslında gerçek hayatta olmayan, canlı olarak bizim dünyamızda yaşamayan bir sanat eseri hayal ederek teori ortaya konulması sonucu gerçek hayata uyarlanması ve yaşıyormuş hareket ediyormuş havası vermesi için günümüzde gelişmiş tarzdaki bilgisayar teknolojilerinin katkısıyla gerçeğe yansıtılmaktadır. Bu tür Fantastik büyücülük ve insan üstü yaratıkların varlığını ortaya çıkarmak amaçlı yapılan filmler seyredenlerin adrenalin seviyesini yükseltirken meraklı yanlarında daha da genişlemesini sağlamaktadır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)