adscode
adscode

Dünyanın en etkili 100 ismi arasında

Cumhurbaşkanı Gül, TIME dergisinin "2014'ün en etkili kişisi" anketinde ilk 100 isim arasında yer aldı.

Dünyanın en etkili 100 ismi arasında
Türkiye'den Haberler
TIME dergisinin "2014'ün en etkili 100 kişisi" anketinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk 100 isim arasında yer aldı. ABD’nin en saygın dergilerinden TIME’ın her sene düzenlediği ‘Yılın Kişisi" anketinde ilk aşama tamamlandı. Derginin "en etkili 100 kişi" listesi için belirlediği adaylar arasında internet üzerinden yapılan oylama sona erdi.

TIME'ın "en etkili 100 kişi" için aday gösterdiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan da bulunuyordu. Yapılan ilk oylama sonucunda, Cumhurbaşkanı Gül listeye girerken Erdoğan liste dışı kaldı.

Dergi şimdi "Yılın Kişisi"nin belirlenmesi için 100 isimli listedeki adaylar arasında internet üzerinden yeni bir oylama yapacak.

TIME her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi belirlemek için internet üzerinden halk oylaması yapıyor ancak hem "en etkili 100 isim" hem de "Yılın Kişisi" seçiminde nihai kararı editörler veriyor.

ERDOĞAN GEÇEN YIL İKİNCİ SEÇİLMİŞTİ

TIME geçen yıl Papa Françesko'yu "Yılın Kişisi" seçmişti. Mısır'da Muhammed Mursi'yi deviren darbenin liderliğini yapan dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin birinci geldiği okuyucu anketinde, ikinci sırada ise Başbakan Erdoğan yer almıştı. Erdoğan'ı ABD'li şarkıcı Miley Cyrus takip etmişti.HT

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)