adscode
adscode

Dünyanın ilk çocuk sokağında bi'dünya çocuk bayramı kutlayacak

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Esenlerli çocuklar ile dünyanın farklı yerlerinden gelen 125 çocuğu dünyanın ilk Çocuk Sokağı'nda buluşturacak.

Dünyanın ilk çocuk sokağında bi'dünya çocuk bayramı kutlayacak
Etkinlikler
Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Esenlerli çocuklar ile 7. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali için Esenler'e gelen tarihi İpek Yolu'nun güzergâhında bulunan Afganistan, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Pakistan, Suriye, Türkmenistan ve Türkiye'den 125 çocuğu dünyanın ilk Çocuk Sokağı'nda buluşturacak. Bi'dünya çocuk, dünyanın tek çocuk bayramını gönüllerince eğlenerek doyasıya kutlayacak.
 
Çocuk Sokağı'ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında çocuklar, çeşitli gösteriler yapacak ve anneleriyle birlikte kukla yapımı etkinliğine katılacak. Ayrıca Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenci kulüplerinden 30 öğrencinin katılımıyla "Beslenme Şenliği" gerçekleştirilecek. Şenlikte Esenlerli çocuklar ve İpek Yolu'nun çocukları, "Meyveli Sek Sek", "Akıllı Tabağım", "Meyvelerle Sessiz Sinema" oyunlarını birlikte oynayacaklar.
 
           
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)