adscode
adscode

DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDEN DÜNYA 3.LÜĞÜ

Kurulduğu günden beri ekip çalışması ile güzel işlere imza atan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuri Topsakal Türk Spor Tarihine geçecek bir başarıya imza attı.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDEN DÜNYA 3.LÜĞÜ
Üniversite



TÜRK SPOR TARİHİNE GEÇEN BAŞARI
Uzun Yıllar Kürek branşında Milli Sporcu olarak yer alan, Milli Takım hocalığı yapmış şu an Kürek Federasyonu Teknik Kurul Üyeliğini ve İdareciliğini yürüten Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuri Topsakal’ın yaptığı Kürek Milli Takımı tarihi bir başarıya imza atarak Dünya 3.sü oldu.





DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRDİ
Hazırlıklarını Sapanca Gölü’nde tamamlayan Türk Milli Takımı Amsterdam’da tarih yazdı. Hollanda'da baştan sona kadar büyük çekişme içerisinde geçen yarışın sonunda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuri Topsakal’ın teknik kurul üyeliği ve idareciliğini yaptığı Kürek Milli Takımı Dünya 3.sü olarak Türk Spor tarihine geçti.
Topsakal, hazırlık sürecinde ve Yüksekokulumuzun gelişmesi sürecinde verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na teşekkür etti.
Amsterdam'da tamamlanan 2014 Büyükler Dünya Şampiyonası’nda Bayram Sönmez, Burak Özdemir, Cem Yılmaz, Ahmet Yumrukaya, Kaan Şahin, Kaan Mert Kartal, Hüseyin Kandemir, Engin Özkan ve Doğşah Bölük'ten oluşan 8 Tek Hafif Kilo Milli Takımımız bronz madalya kazandı.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)