adscode
adscode

Eğitim Yatırımcılarını Buluşturan Zirve!

Educashow 31 Mart’ta Türkiye’de eğitime yön veren dev isimlerin katılacağı “Eğitim Yatırımcıları Zirvesi” ne ev sahipliği yapacak.

Eğitim Yatırımcılarını Buluşturan Zirve!
Eğitim Vitrini
Educashow, 31 Mart’ta Türkiye’de eğitime yön veren dev isimlerin katılacağı “Eğitim Yatırımcıları Zirvesi” ne ev sahipliği yapacak. Türkiye'de bir ilk olan Zirve'nin yanı sıra dört gün boyunca öğretmenlere ücretsiz sertifikalı eğitimler verilecek, ünlü konuşmacılarla eğitimin geleceği konuşulacak ve fuar alanında 19 başlık altında yüzlerce yeni ürünün lansmanı gerçekleştirilecek. 

EĞİTİMİN ZİRVESİ EDUCASHOW’DA BULUŞUYOR!

Educashow, 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında kapılarını dokuzuncu kez açacak. 
İstanbul'un kalbi, Taksim Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nın bu yıl beş önemli gündem maddesi bulunuyor. 
"Eğitim Yatırımcıları Zirvesi" Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. 31 Mart günü düzenlenecek Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’ne sektöre yön veren üst düzey yöneticiler ve eğitimciler özel davetiye ile katılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili müdürlüklerin yanı sıra Türkiye'nin her yerinden özel okul sahipleri ve eğitim yatırımcılarının katılacağı Zirve'nin ana teması "Özel Okulculuğun Geleceği". Zirve programının alt başlıkları ise şöyle: "Yerelde ve Globalde Özel  Okul Markalarını Oluşturma", "Özel Okulculukta Büyüme Stratejileri: Yatırım Alma, Birleşme ve Satın Alma",  "Özel Okul Sektöründe Gayrimenkul Yatırımcıları ve Okul İşletmeleri İçin Yeni Fırsatlar". 

ZİRVENİN BAŞ KONUĞU RALPH TABBERER
Eğitim Yatırımcıları Zirvesi'nin en önemli konuğu ise Profesör Ralph Tabberer. Uzun yıllar Birleşik Krallık Okulları Genel Direktörlüğü görevinde bulunan Tabberer, şu anda Birleşik Krallığın ve Ortadoğu'da merkezi bulunan BBD Education'un yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. BBD Education, yatırımcılara, okul zincirlerine, hükümetlere ve yeni okul oluşturanlara danışmanlık veren uluslararası lider organizasyonların başında yer alıyor. 

ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ SERTİFİKALI EĞİTİM VERİLECEK
Educashow'un bir diğer önemli gündem maddesi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını, eğitim gelişimcilerini yakından ilgilendiriyor. Çünkü kurulduğu günden bu yana öğretmenlere, mesleki becerilerini sürekli yenileme ve geliştirme olanağı da sunan, böylece öğrencilerin daha iyi eğitim almasını amaçlayan Educashow, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı eğitim programları düzenleyecek. 
Kayıtları 'www.educashow.com' adresi üzerinden alınan ve dört gün sürecek olan eğitim programları ise şöyle; "AB Projesi Yazma Eğitimi, Fen Eğitiminde Nanoteknolojik Yansımalar (NTSE), Eğitimde Oyun ve Oyunlaştırma, Temel Stem Tabanlı Maker Robotik, NAO Robot ile Steam ve Maker, ITAO (Intel Teach-Advanced Online), Lego Education ile Kodlama-Robotik ve Stem (ilkokul ve ortaokul bölümleri için ayrı ayrı)." 
Bu eğitimlerden AB Projesi Yazma Eğitimleri, workshoplar şeklinde verilecek. Diğer eğitimler ise interaktif eğitim teknolojileri ile birleştirilmiş atölye çalışmaları şeklinde olacak. 
Educashow bünyesinde düzenlenecek olan seminer programlarında ele alınacak konu başlıkları ise "Sanal Gerçeklik ve Eğitimin Geleceği ile Eğitim Bilişim Ağı Eğitimleri" olarak belirlendi. 

KONUKLAR: CEYDA DÜVENCİ, UFUK TARHAN, BENGİ SEMERCİ VE YEŞİM  NEMUTLU 
Educashow Sohbet Buluşmaları köşesinde ise Türkiye’nin en değerli konuşmacıları öğretmenlerle buluşacak. Oyuncu Ceyda Düvenci ve M-Gen Dijital Ajans Başkanı Ufuk Tarhan 31 Mart günü "Eğitime Gelecek Ol!" başlığı altında eğitimcilerle bir araya gelecek.  1 Mart günü gerçekleşecek buluşmanın konukları ise Psikolog Kaniye Cantürk Ayer, Prof. Dr. Bengi Semerci ile öğretmen Yeşim Nezor. Psikolog Ayer, "Çocuklarda Öğrenme Yeteneğinin Gelişimi" üzerine öğretmenlerle sohbet edecek, Semerci ve Nezor ise, "Başarı Nerede?" sorusunun peşine düşecek.   
2 Mart günü eğitimcilerle bir araya gelecek olan İmpark Genel Müdürü Mustafa Açıkgöz, "Gelmiş, Geleceğin Eğitimi ve Eğitim Sağlayıcılarının Rolleri" konusunda bir sunum yapacak. Aba İnolab'dan Gamze Sart da 3 Mart Pazar günü "21. Yüzyılda Geleceğin Meslekleri ve İhtayaçları" üzerine konuşacak.  

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Fuar alanında oluşturulacak ve tamamen yeni eğitim girişimlerine ayırılacak bölümüde ise, girişimciler proje ve ürünlerini yatırımcı ve eğitim yöneticilerine tanıtabilecek, burada kurdukları ilişkiler ile eğitimin geleceğine yön verme şansına kavuşacaklar.

19 BAŞLIK ALTINDA YÜZLERCE YENİLİK TANITILACAK 
Dört gün sürecek Educashow'un sertifika programlarının ve oturumlarının yanı sıra, fuar alanında yüzlerce yeni ürünün lansmanı gerçekleştirilecek. 
Lansmanı yapılacak olan ürünler 19 başlık altında sınıflandırıldı. İşte o başlıklardan bazıları: Bilgisayar-laptop-tablet-internet uygulamaları, ihtiyaca özel yazılım uygulamaları, robotik uygulamaları, akıllı sistemler, laboratuar sistemleri ve yenilikleri, 3D yazıcılar, e-learning çözümler, sanal gerçeklik, sağlıklı güvenli kullanışlı bina yapıları, matbaa ve yayıncılık, engelli çözümleri, güvenli araç sistemleri ve taşıma modelleri,  personel eğitimi, yeni eğitim teknikleri, danışmanlık, tekstil ve yaratıcılığı arttıran eğitim materyelleri. 
Türkiye'nin ve dünyanın en iyi firmalarının eğitime yönelik en yeni ürün, strateji ve modellerini sergileyecekleri Educashow'da, ziyaretçiler ilk elden ürünleri deneme fırsatı da yakalayacak.

ÖĞRETMENLERİ YÜZLERCE HEDİYE BEKLİYOR! 
Educashow, dört gün boyunca öğretmenleri vereceği mini hediyelerle de sevindirecek. Düzenlenecek yarışmalarda başarı gösteren öğretmenler, iPad Mini başta olmak üzere 100 farklı başlık altında hediye kazanma şansı yakalayacak. Educashow fuar alanında düzenlenecek olan yarışmaların yanı sıra sosyal medya üzerinden de öğretmenlerin katılımına açık yarışmalar düzenlenecek. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)