adscode
adscode

EĞİTİMDE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen Eğitimde Değişim Konferansları EDK16 10-11 Aralık 2016’da Maslak Uniq Hall ve MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde yapılacak.

EĞİTİMDE DEĞİŞİM BAŞLIYOR
Üniversite
Alanın önde gelen isimleri Eğitimde Değişim Konferansları EDK16’da buluşuyor. Türkiye'nin farklı yerlerinden 1000'e yakın eğitimci, dünyanın ve Ülkemizin önde gelen eğitimcileri ile buluşarak Eğitimde Değişimi konuşacak.

Katılımcılarına ilham vermek, eğitimde yenilikleri konuşmak ve tüm bunları katılımcılarının keyif alacağı bir ortamda, eğitim sektöründe sinerji yaratacak şekilde gerçekleştirmek üzere tasarlanmış olan EDK16’ya anaokulundan yüksek öğretime kadar her kademede görev yapan Türkiye’nin farklı yerlerinden 1000’den fazla eğitimci katılmak için kayıt oldu.

EDK16 Organizasyon Komitesi Başkanı, MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, Okulda Üniversite Modeli’nin kurucusu Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN EDK16 ile ilgili ‘‘Eğitim değişimdir. Değişime direnmek yok olmayı seçmektir. Eğitimciler olarak var olmak, diri olmak, değişmek ve değişime yön vermek istiyoruz. Biz dünyayı değiştirmek için yola çıktık. Eğitimle değişecek Türkiye için, bildiklerimizi paylaşmak için EDK16’da eğitimciler olarak buluşuyoruz.’’ dedi.

EDK16; Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yöneticileri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Prof. Dr. İlber ORTAYLI, Prof. Dr. Ali NESİN, Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN, Prof. Dr. Erhan ERKUT, Finlandiya’da son eğitim reformunu gerçekleştirmiş olan eğitim profesörleri, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarının kurucu ve üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşecek.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)