adscode
adscode

"Eğitime Büyük Önem Veriyoruz"

Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık Bilgi Evi'ni ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti.

"Eğitime Büyük Önem Veriyoruz"
Eğitim
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Bilgi Evi'ni ziyaret etti. Tüm sınıfları tek tek dolaşan ve çocuklarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

EĞİTİM HİZMETİ MAHALLELERE TAŞINDI

Başkan Karaosmanoğlu, "Çağımızda en önemli güç bilgidir. Geleceğimiz olan çocuklarımız için Bilgi Evleri'ni açıyor ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime büyük önem verdiğini ve bu çerçevede üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Bilgi Evleriyle önemli bir eğitim hizmetini mahallelere taşıdık" dedi.

AİLELERİNİZİ DE GETİRİN

Çocuklara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, "Bilgi Evleri sizin evlerinizdir. Buraya ailelerinizi de getirin. Aydınlanmanın, kalkınmanın yolu eğitimden geçer" diye konuştu.

BİLİŞİM SINIFI DA VAR

Yuvacık Bilgi Evi'nde dokuz personel görev yapıyor. Biri Akıllı Tahtalı olmak üzere üç sınıfın yer aldığı Bilgi Evi'nde 20 bilgisayarlı bilişim sınıfı ve 5 bin kitaplı kütüphane bulunuyor. Yuvacık Bilgi Evi'nde matematik, İngilizce, Türkçe, Fen Bilgisi ve Değerler Eğitim dersleri veriliyor.

13 BİLGİ EVİ

2012-2013 eğitim döneminde 25 bin kişi Bilgi Evleri'ne gelerek eğitim gördü. 13 Bilgi Evi'nde 75 bin kitap ve 270 bilgisayar çocukların hizmetinde. 13 Bilgi Evi'nde 130 öğretmen görev yapıyor. Bilgi Evleri'nde İngilizce, Matematik Fen Bilgisi ve Türkçe dersleri veriliyor. Öğrenciler, haftanın 7 günü saat 9.30'dan 18.50'ye kadar hizmet veren merkezde öğretmenler tarafından eğitiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)