adscode
adscode

Eğitime hayırsever desteği

Sivas'ta bir hayırsever tarafından yaptırılacak 4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı.

Eğitime hayırsever desteği
Eğitim
Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırsever Gülseren Katurman, okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla anaokulu yapımı için bağışta bulundu.

Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, sağlık sorunları nedeniyle valilik binasına gelemeyen ve daha önceden de bazı hayır faaliyetlerinde bulunan Gülseren Katurman'ı evinde ziyaret ederek, yaptığı bağıştan dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Gül, ülke genelinde tekli eğitime geçilmesine yönelik başlatılan çalışma kapsamında, hayırseverlerin destekleri ile şimdiye kadar 6 vatandaşın eğitime katkıda bulunduğunu ve kendileriyle protokol imzalandığını belirtti.

Okul öncesi eğitimin zorunlu hale getirildiğinde kentte eğitim altyapısının tamamlanmış olacağını aktaran Gül, "Tekli eğitim, okul öncesi ve beşince sınıfa geçerken çocukların yabancı dil eğitim almaları noktasında çalışmalar yapılıyor. İnşallah 100 derslik eğitim yuvası ilimize kazandıracağız. Yaptığınız yardımdan Allah razı olsun. Size ve ailenize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Hayırsever Katurman ise bağışı yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İnşallah okulumuzda topluma faydalı çocuklar yetiştirilecek. Valimize ve değerli eşine buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Vali Davut Gül ile hayırsever Gülseren Katurman arasında 4 derslikli anaokulu yapılması için protokol imzalandı.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)