adscode
adscode

Mydome Üniversitelere Yakın İstanbul Kız Öğrenci Yurdu

Ev huzurunda 5 yıldızlı otel konforunu öğrencilere sunabilmeyi misyon edinmiş olan Mydome kız öğrenci yurdu, çeşitli faaliyet alanları ve sınırsız hizmetleri ile sektörde sağlam bir yere sahiptir.

Mydome Üniversitelere Yakın İstanbul Kız Öğrenci Yurdu
Türkiye'den Haberler
Ev huzurunda 5 yıldızlı otel konforunu öğrencilere sunabilmeyi misyon edinmiş olan Mydome kız öğrenci yurdu, çeşitli faaliyet alanları ve sınırsız hizmetleri ile sektörde sağlam bir yere sahiptir. Mydome 200 m2’lik sosyal alanlarında otopark , valiz odası , revir , yemekhane , modern kafeler, kurutma odası , fitness salonları ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek diğer faaliyet alanları bulunur. Yurdun merkezi konumu öğrencilere üniversitelerine ulaşabilmek konusunda büyük kolaylık sunmaktadır. Yurt binası çevresinde yaklaşık 10 adet üniversite bulunur. Yurt binası bu üniversitelere sadece yürüme mesafesi uzaklığında yer alır. 24 saat boyunca her açıdan görüntü alabilmekte olan güvenlik kameraları ile korunan yurt binası ayrıca, olası depremlere karşı güçlendirilmiştir. Mydome İstanbul kız öğrenci yurdu en uzak üniversite ile sadece 5 dakikalık otobüs yolculuğu uzaklığında konumlandırılmıştır. Başarınıza katkı sağlayabilmek üzere yurt binası içerisinde 2 etüt odası, seesiz çalışma alanları ve 1 kütüphane bulunur. Lüksa yaşam kalitesi sayesinde yurt öğrencilere kusursuz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Mydome İstanbul Öğrenci Kız Yurdu, maksimum 3 kişilik yurt odaları ve çeşitli faaliyet alanları ile bünyesinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmeti bulundurmaktadır. Yurt binası içerisinde 7/24 sıcak su ve internet bağlantısı bulunur. Yurt binası içerisinde ayrıca öğrencilere sınav dönemlerinde yardımcı olabilecek olan eğitimciler bulunur. Öğrenciler bu eğitimcilerin hizmetlerinden günün her saatinde faydalanabilirler.

Bilgi https://www.kizyurtlariistanbul.com/tr/sayfa/4-imkanlarimiz

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)