adscode
adscode

Eğitimin ve Gençlerin Sorunları Şura'nın Gündeminde Değildi

Bir şura daha geldi, geçti. Peki ne koşuldu, geriye ne kaldı? Daha da önemlisi eğitimin, öğretmenin ve öğrencilerin hangi sorunu, ele alınıp çözüm önerileri getirildi?..

Eğitimin ve Gençlerin Sorunları Şura'nın Gündeminde Değildi
Günün Yazısı
Milli Eğitim Şuralarının aldığı kararlar tavsiye niteliğindedir. Yani bir yaptırım gücü yoktur. Ama son yıllarda MEB, hangi kararı hayata geçirmek isterse, kendi güdümündeki şuradan böyle bir karar çıkartır ve kendini haklı çıkartmaya çalışır. Ama her defasında da yaptığını eline, yüzüne bulaştırır. Bu kez de öyle olacaktır...

Eğitimin, öğrencinin,öğretmenin, velinin sorunlarını bir bir sıralayın ve bakın bir tanesi bile şurada konuşuldu mu, takip edin. Bir tane bile bulamazsınız. Çünkü böyle bir dertleri yok.

Üniversite gençliği,  MEB'in hiç umurunda olmadı. YÖK'ün ve olmayan Gençlik Bakanlığı'nın da gündeminde gençler yok. Peki o zaman gençlerin sorunlarına kim çözüm üretecek?

CHP ezber bozarak, üstelik en üst düzeyde, gençlerin sorunlarını dinlemiş. Darısı diğer partilere. Umarız gerisi gelir ve belki bir de Gençil Şurası toplanır...

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)