adscode
adscode

Ekranlarda Pazartesi Sendromu

Karadayı, Yalan Dūnya, O Ses Tūrkiye... İzleyicileri ekrana kilitleyen bu yapımların hepsi aynı gün ve saatte yayınlanıyor. Her üçü de başarılı olan bu yapımlar seçim konusunda izleyiciyi oldukça zorluyor.…

Ekranlarda Pazartesi Sendromu
Genç Blog

 

 

 

Cuma gününden pazartesiye transfer olan Yalan Dünya'nın potaya girmesiyle de zirve yarışı iyice kızışmıştı.Özellikle AB grubunda birincinin kim olacağı haftalar geçmesine rağmen bir muamma. Karadayı, O Ses Türkiye'yi tahtından etti ama O Ses Türkiye de meydanı boş bırakmayarak zirveye asılıyor. Yalan Dünya ise AB grubundaki kemikleşmiş izleyici kitlesi ile KanalD'nin ortalamasını yükselterek diğer programların izleyiciyi sayısını bölüyor. Şimdilik ekranların en kritik günü olan pazartesi bakalım kimin yüzünü güldürecek?


YENİ YARIŞMA PROGRAMLARI YOLDA!

 



Yarışma programlarının sayısının artmasında hiç kuşku yok ki Acun'un başarısı TV yöneticilerini harekete geçirdi. Her gün iki dizi yayınlayan Tv kanallları bu sayıyı bire düşürerek ibreyi yarışma progamlarına çevirdiler. Ben Bilmem Eşim Bilir, Şans Kapıda, Bana Herşey Yakışır, Bugün Ne Giysem, Canlı Para, Yaparım Bilirsin, Güven Bana, Kim Milyoner Olmak İster? , Büyük Risk, Cevap Soruda, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Trophy Türk diye devam ediyor liste. Önümüzdeki günlerde Show Tv yeni bir yemek programıyla Star Tv ise Sevgili Dünürüm ile yarışma furyasına yeni yapımlar ekleyecekler.



İZLEMEYE DAYANAMADIKLARIM
Seda Sultan-TV 8, Hafta İçi Her Gün


İZLEMEYE DOYAMADIKLARIM
İntikam-KanalD,Perşembe









Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)