adscode
adscode

Elektronik Sigara Önerileri

Sigara kullanımında dolayı sağlık problemi çeken ve sigarayı bırakmakta zorluk çeken kişiler için üretilmiş olan elektronik sigaralar, kişilerin günlük olarak nikotin ihtiyacını karşılayarak onların sigarayı…

Elektronik Sigara Önerileri
Türkiye'den Haberler
Sigara kullanımında dolayı sağlık problemi çeken ve sigarayı bırakmakta zorluk çeken kişiler için üretilmiş olan elektronik sigaralar, kişilerin günlük olarak nikotin ihtiyacını karşılayarak onların sigarayı bırakmalarını sağlamaktadır. Elektronik sigaraların içerisinde bulunan likitler de sıvılaştırılmış nikotin ve farklı aromalar bulunmaktadır. Bu aromalar sayesinde de kötü koku ve dumandan kurtulup daha hoş kokan bir dumanı çekmiş oluyorsunuz. Ayrıca elektronik sigaraların bu dumanı üzerinize sinerek kokuda bırakmıyor, bu yönden de sizlere kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Elektronik sigara kısa sürede sizlerin sigaraya olan bağımlılığını sonlandırmaktadır.

Elektronik Sigara Çeşitleri

Elektronik sigaraya olan talebin artması ile birlikte pek çok farklı ürün de ortaya çıkmıştır. Bu ürünler farklı özellikler taşımaktadır ve kişiler kendilerine hitap eden farklı ürünler ile sigarayı kolaylıkla bırakabilmektedirler. En çok tercih edilen elektronik sigara modellerinden biri de smok alien olup, çekim gücü, pil özellikleri ve LED ekranı ile sizlere kolaylık sağlamaktadır. Her çekim de LED ekran sayesinde çektiğiniz duman sayısını rahatlıkla görebilmektesiniz. Daha pek çok özellikte elektronik sigara modeli bulunmaktadır. Bu cihazların tasarımları özellikle avucunuzda tutabileceğiniz şekilde tek elle kullanımı olacak biçimde tasarlanmıştır.

Elektronik Sigara Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Elektronik sigaranız şarj ile çalıştığından dolayı mutlaka düşük şarjdayken cihazınızı zorlamamalı şarj ettikten sonra kullanmalısınız. Ayrıca smok al85 gibi modelleri likit ile kullanmalısınız kuru çekimlerde cihazınıza zarar vereceğiniz için mutlaka içerisine likit koymalısınız. Bu kuru çekim yanık dumandan dolayı sizlerin de sağlığına zarar verecektir. Ne kadar sigaraya oranla sağlığınız için daha az zararlı cihazlar olsa da bu elektronik sigaraları kullanırken fazla nikotin almaktan olabildiğince kaçının. Gün içerisinde fazla nikotin alımı sizlerin sağlığını kötü yönde etkileyecek ve bayılmanıza sebep olacaktır. Sürekli olarak aynı likit kullanımı da sağlığınız için zararlı olacaktır. Likitinizi belli aralıklarla değiştirmelisiniz ve aromasını yenilemelisiniz. Böylece daha sağlıklı çekimler yapabileceksinizdir. Sık çekimlerden de uzak durunuz cihazlar pillerden aldıkları enerji ile likiti ısıtıp dumana dönüştürdüklerinden dolayı cihazınızın sık çekimlerde ısındığını hissedeceksinizdir. Sık çekim cihazınızın ömrünü kısaltacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)