adscode
adscode

En İyi Kıbrıs Otelleri

Güneşiyle, muhtelem plajlarıyla, kumarhaneleri ve gece hayatıyla 4 mevsim tatil havası yaşatan Kıbrıs Türklerin en popüler tatil beldelerinden biri olmaya devam ediyor.

En İyi Kıbrıs Otelleri
Türkiye'den Haberler

  Güneşiyle, muhtelem plajlarıyla, kumarhaneleri ve gece hayatıyla 4 mevsim tatil havası yaşatan Kıbrıs Türklerin en popüler tatil beldelerinden biri olmaya devam ediyor. İşte Kıbrıs’ın en güzel otelleri:
Tüm promosyon fırsatlarını hemen görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.
  1. Kaya Artemis Resort , Gazimağosa: Bu muhteşem otel  dünyanın yedi harikasından biri olan Artemis Tapınağı’nın benzeri olarak inşa edilmiş. Göz alıcı mimarisi yanında müthiş kumsalı ve egzotik plajı , Las Vegas’ı aratmayacak kumarhanesi ve otel içinde çok çeşitli hizmetleriyle tatilseverlerin gözdesi. Ercan Havalimanı’na 65 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
  2. Noah`s Ark Deluxe Hotel , Gazimağosa:  Akdeniz’in en iyi konsept oteli ödülü alan Noah`s Ark Deluxe Hotel, denize sıfır yerleşimdedir ve özel plajı bulunmaktadır. Bunun yanında 3 büyük açık havuz ve 1 kapalı havuz,4 tenis kortu, barları,diskoları,gazinosu ve animasyon şovlarıyla ziyaretçilerine bir çok eğlence sunmaktadır. Ercan Havalimanı’na 65 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
  3. Salamis Bay Conti Hotel, Gazimağosa:  İsmini aldığı altın sarısı ince kumlu Salamis Kumsalı’nda bulunan bu doğayla içice otelin denize sıfır 100 metre uzunluğunda özel plajı bulunmaktadır. Denizi masmavi ve berraktır. Villa tipi odaları bulunmaktadır. Animasyonlar, havuz partileri, spor aktiviteleri ve çeşitli şovlarla bu otelde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Otelin kumsalında güneşlenirken dünyaca ünlü Karetta Karetta kaplumbağalarını izleyebilir hatta onlarla beraber yüzebilirsiniz. Ercan Havalimanı’na 45 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
  4. Merit Park Hotel,Girne: Tarihi Girne Kalesi’nin mimarisinden esinlenerek inşa edilen otel 50 bin metrekare alan üzerinde bulunmaktadır. Otel in arkasındaki yemyeşil doğa ve önünde masmavi deniziyle ziyaretçilerinin ruhunu dinlendirmektedir. Animasyon şovları ve çeşitli  aktivitelerinin yanı sıra gazinosuyla da ziyaretçilerine hizmet sunmaktadır. Bunun yanıda ideal balayı otellerinden biridir. Ercan Havalimanı’na 40 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
  5. Acapulco Resort Hotel, Girne:  Konuklarına Akdeniz konukseverliğini 5 yıldız konforunda sunan bu otel Girne Kalesi’ne birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. Dünya standardında bu otel 1 km. boyunda uzun bir özel plaja sahip.Deniz manzaralı klimalı odaları, plaj barı,büyükler ve küçükler için şov ve aktivitilerle konuklarını ağırlıyor. Ercan Havalimanı’na 20 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
Hemen rezervasyon yapmak için https://www.prontotour.com/Yurtici-Otel adresini ziyaret edin!
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)