adscode
adscode

ERA Erkek Voleybol Takımı, Türkiye İkincisi!

ERA Kolejleri, özgün 5 G Eğitim Modeli çerçevesinde, öğrencilerini spor konusunda teşvik etmeye devam ediyor.

ERA Erkek Voleybol Takımı, Türkiye İkincisi!
Özel Okullar

Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ERA Kolejleri’nde, Erkek Voleybol Takımı, adını filenin yıldızları arasına yazdırmayı başardı. Yıldız takım, Okul Sporları Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

İstanbul’daki 10 kampüsünde 5 bin öğrenciye eğitim sunan ERA Kolejleri, Bursa Nilüfer Kampüsü ile öğrencisi kapasitesine 1100 kişi daha ekledi. Eğitim kurumunun 5’li gelişim modeli, öğrencileri akademik, fiziksel, zihinsel, sosyal ve psikolojik açıdan geleceğe hazırlıyor. Bu özgün eğitim modeli içerisinde öğrencilerin fiziksel gelişimleri için spor yapmaları teşvik ediliyor.

Spor müsabakaları ve yarışmalardan ödüllerle dönen ERA Kolejleri öğrencileri, son olarak voleybolda önemli bir başarıya imza attı. ERA Kolejleri Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Okul Sporları Voleybol Şampiyonası’nda heyecan dolu karşılaşmalar yaptı. Takım ruhuyla rakiplerini eleyen ERALI voleybolcular, final karşılaşmalarını Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Yetenekli oyuncularıyla filenin yıldızları arasına giren takım, gelecek yıllarda da başarısını sürdürmek için ümit vaat ediyor!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)