adscode
adscode

ERA Kolejleri İREM DERİCİ ile Kep Attı!

Öğrenciler en çok tatili sever inancını yıkan ERA Kolejleri, 2015-2016 eğitim öğretim yılını muhteşem bir finalle noktaladı.

ERA Kolejleri İREM DERİCİ ile Kep Attı!
Özel Okullar
Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen şenlik, Doğaya Saygı Defilesi, ödül töreni ve öğrencilerin yetenek gösterilerinin ardından sevilen sanatçı İrem Derici’nin konseriyle son buldu.
 
ERA Kolejleri’nin Bursa ve İstanbul’daki toplam 11 kampüsündeki binlerce öğrenci için öğrenmek de en az tatil kadar renkli ve keyifli. Çünkü öğrenciler, ERA Kolejleri’ne özgü 5G Eğitim Modeli çerçevesinde fiziksel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve akademik açıdan yeteneklerini en üst seviyeye çıkartabilecekleri bir bakış açısıyla eğitim görüyorlar. Bu özgün model içerisinde yetenekli öğrenciler, spor müsabakaları, sanat ve bilim atölyeleri, kulüp çalışmalarıyla kendi yeteneklerine en uygun alanlarda kendilerini ifade etme fırsatı buluyorlar. Böylece ERA’da sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizin ve dünyanın sorunlarına eğilen, çevre gezileriyle pek çok bilgiyi kitaplardan değil deneyimleyerek öğrenme fırsatı yakalayan, düşünen ve çözüm üreten gençler yetişiyor. 

Yıl boyunca dopdolu bir eğitim programı ile eğitim alan ERA Kolejleri öğrencileri, 2015-2016 eğitim sezonunu harika bir yıl sonu şenliği ile tamamladı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde 1 Haziran’da düzenlenen şenlikte açılış konuşmalarını Doğaya Saygı Defilesi izledi. Öğrencilerin görsel sanatlar derslerinde doğal malzemelerle hazırladıkları tasarımlar, tabiatın sunduklarına bir saygı duruşu niteliği taşıyordu. 




ERAlı Şampiyonlar Ödüllerini Aldı!

ERA Kolejleri yıl sonu şenliğinin öğrenciler ve aileleri için en unutulmaz kısmı şüphesiz ödül töreniydi. Deneyimli ve dinamik eğitmen kadrosuyla öğrenmeyi zorunluluk olmaktan çıkartıp öğrenciler için bir alışkanlığa dönüştüren ERA Kolejleri’nde 2015-2016 yılı başarılarla doluydu. TEOG’da ilk turu yanlışsız tamamlayan öğrenciler, kolejin bilim atölyelerinde yetişen meraklı mucitler bunu en önemli göstergelerinden... Zorlu sınavlarda dereceye girenler, tenisten basketbola, satrançtan okçuluğa farklı branşlarda pek çok şampiyonada kupayı kaldıran yetenekli sporcular, bu kez okulun takdirini ve ödülünü almak için sahneye çıktılar. 




ERAlı Yetenekler Umut Verdi!

Şenliğin en eğlenceli kısımları ise yetenek şovlarının yapıldığı bölümdü. Öğrenciler ses, dans ve sahne sanatları alanındaki yeteneklerini arkadaşlarıyla paylaşarak sahnede boy gösterdiler. Eğitim sisteminin temelinde öğrencinin kendini ve yeteneklerini iyi tanıması gerektiğini vurgulayan ERA Kolejleri, öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini keşfetmiş ve sahnede binlerce kişiye kendilerini ifade etmek için yüksek özgüven sahibi öğrenciler yetiştirmiş olmanın gururunu yaşadı. Hem öğretmenlerine hem ailelerine yeteneklerini sergileyen öğrenciler için ise bu sahne performansları unutulmaz bir anı ve belki de gelecek hedefleri için bir ilk adım niteliğindeydi. Performanslar sonrasında ilkokul, ortaokul ve lise kategori birincileri de ödüllerini ERA Kolejleri Kampüs Müdürlerinden aldılar. 




ERA’da Mezuniyet Coşkusu İrem Derici ile Yaşandı!

Bir yılı daha başarılarla tamamlayan ERA’lılar, 8. sınıfların kep atma töreninin ardından sanatçı Hakan Doğanay eşliğinde bir ağızdan “Arkadaş” şarkısını söylediler. Böylece beklenen an geldi ve sevilen sanatçı İrem Derici sahnede gözüktü. İki saatlik nefes kesen konserle öğrenciler, anne babalar ve eğitimciler hep birlikte yılın yorgunluğu attı.

Yetişkin olanlar bugün geriye baktıklarında, sınavları ya da derslerin detaylarını hatırlamıyor. En çok özledikleri resimler, o unutulmaz arkadaşlıklar ve okulda bir araya geldikleri bu özel anlar. ERA’daki muhteşem yıl sonu organizasyonu da hem öğrencilerin hem de en büyük mutluluğu çocuklarının başarısını görmek olan ailelerin hafızasında böyle değerli anlardan biri olarak yerini alacak gibi gözüküyor. #muhtesemfinal2016 








 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)