adscode
adscode

Eyüboğlu Öğrencileri NASA Kennedy Uzay Merkezinde

Eyüboğlu öğrencileri NASA Kennedy Uzay Merkezinde, uzay çalışmalarına ilişkin benzersiz bir deneyim yaşadı. Öğrenciler NASA Bilim Kampında; Erken Uzay Keşfi, Apollo/SaturnV Merkezi, NASA Fırlatma Karargahı…

Eyüboğlu Öğrencileri NASA Kennedy Uzay Merkezinde
Etkinlikler

Öğrencilerinin fen bilimlerini yaşayarak öğrenmelerini, fen derslerinde alınan teorik bilgilerin uygulamalarını gözlemlemelerini ve her türlü bilimsel gelişmeyi takip edebilmelerini hedefleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları, öğrencileri için Amerika Birleşik Devletleri’ndeki NASA Kennedy Uzay Merkezine gezi düzenledi.
 
Uzay mekiği simülasyonlarıyla, astronotların uzayda yaşadıkları deneyimlere tanıklık ettiler
04−13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen geziye Eyüboğlu Ortaokulu ve Eyüboğlu Koleji’nden 21 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Florida’da bulunan NASA Kennedy Uzay Merkezi’ndeki Bilim Kampında 3 gün boyunca benzersiz ve eşsiz bir deneyim yaşadı. İlk olarak Uzay Merkezindeki robotik kampa katılan öğrenciler burada, eğlenceli ve geliştirici uzay faaliyetleriyle dolu bir eğitim aldı. Eyüboğlu öğrencileri NASA mühendislik yarışları kapsamında oluşturulan ekiplerde yer aldı ve kendi robotlarını tasarlayarak, programladı.
 
Deneyimli eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler uzay bilimi hakkında kapsamlı bilgi sahibi oldu. Eyüboğlu öğrencileri kamptaki uzay mekiği simülasyonlarıyla, astronotların uzayda yaşadıkları deneyimlere tanıklık ettiler. NASA Kennedy Uzay Merkezindeki Bilim Kampında öğrencilere; Roket Bahçesi, Erken Uzay Keşfi, Apollo/SaturnV Merkezi, Uzay Mekiği Plaza, NASA Fırlatma Karargahı eğitimleri verildi.

Haberin Tümü www.zamanecocuk.com'da
 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)