adscode
adscode

!f İstanbul 2014 Tanıtım Filmi Yayınlandı

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin reklam filmi, bugün yayınlanmaya başladı. Festivalin 2014 yüzü de olan film, Türkiye’nin…

 !f İstanbul 2014 Tanıtım Filmi Yayınlandı
Kültür Sanat


İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13-23 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul’da, 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek.
Bir ay önce yayınlanan ve bir yumurtanın kırılma macerasının anlatıldığı reklam filminin devamı olan tanıtım filmi, bomboş bir sokakta eli sopalı, karanlık bir adama karşı çoğalan civcivlerin hikayesini konu alıyor. !f İstanbul’un “Acımadı ki!” adlı tanıtım filmindeki civcivler, !f İstanbul’un posterinde de karşımıza çıkacak.
!f İstanbul’un 2014 kampanyasının yüzü olan “Acımadı ki!” adlı tanıtım filmi, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından hazırlandı ve Walky Talky yönetmenliğinde, Anima tarafından çekildi.
Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul,13 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 27 Şubat’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayacak. Festival biletleri ise 31 Ocak’ta biletix’de indirimli ön satışta! Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)