adscode
adscode

Facebook Bir Uygulama Daha Satın Aldı !

​Facebook yayınladığı resmi açıklamayla, günlük aktiviteleri takip eden Moves uygulamasını ve uygulamayı geliştiren firmayı bünyesine kattığını duyurdu.

Facebook Bir Uygulama Daha Satın Aldı  !
Sosyal Medya
İnternet ve teknoloji dünyasındaki varlığını son dönemde hızla genişleten sosyal medya devi Facebook, teknoloji dünyasının farklı alanlarında faaliyet gösteren firmaları bünyesine katmaya devam ediyor. 2014 yılı ikinci mali çeyreği için mali rakamlarını geçtiğimiz günlerde açıklayan ve oldukça karlı bir dönemi geride bırakan Facebook, geçtiğimiz aylarda satın aldığı WhatsApp ve Oculus Rift‘ten sonra şimdi de Moves‘u bünyesine kattı.

2012 yılında Finlandiya’da kurulan ProtoGeo Oy firması tarafından geliştirilen Moves, kullanıcıların yürüme veya koşma gibi günlük fiziksel aktivitelerini takip eden ve genellikle fitness faaliyetlerinin takibinde kullanılan bir uygulama. 2013 yılında yayınlanan Moves, bugüne kadar 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başarmış durumda. Facebook tarafından satın alındıklarını resmi internet siteleri üzerinden duyuran ProtoGeo Oy, hem uygulamanın hem de firmanın Facebook tarafından satın alındığını açıkladı. Büyük firmalar tarafından satın alınan birçok uygulamanın farklı amaçlar için kullanıldığının farkında olan firma, kendi uygulamalarının eskisi gibi işlev görmeye devam edeceğini kullanıcılarına müjdeledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)