adscode
adscode

Facebook ile Vakit Öldürmeyin

Facebook’ta geçirdiğiniz ama nasıl geçtiğini anlamadığınız vakte dur diyecek uygulama yayında.

Facebook ile Vakit Öldürmeyin
Bilim Teknoloji

Önce eski arkadaşlarınızı bulmak için kayıt oldunuz sonra bir baktınız iş arkadaşları, okul arkadaşları derken liste uzadı ve arkadaş listeniz 500’e ulaştı. Ve hiçbir arkadaşınızın özel gününü kaçırmak istemiyorsanız işiniz zor. Bir 5 dakika bakıp işime dönerim dediğiniz oldu mu? Peki 5 dakikalar saatleri buldu mu? İş verimliliğinizi tekrar artırmak için bu uygulama tam da size göre. Timewaste Timer uygulaması “Facebook’ta vakit harcadığınız için kendinizi cezalandırın!” sloganıyla dikkatlerini üzerine topluyor.

Bu uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli fark ise Facebook’ta geçirdiğiniz her saat için 1 dolarlık ceza kesmesi. Google Chrome’un bir uzantısı olan uygulama ücretsiz olarak indirip, 20 dolarlık sanal depozitoyla çalışmaya başlıyor. Sonra her saat için otomatik 1 dolarınız Timewaste Timer’ın hesabına gidiyor. Chrome web tarayıcısına kurduğunuz uygulamayı öncelikle ücretsiz denemek için şu kodu girmeniz yeterli: NOMORETIMEWASTING

Uygulama geliştirici Mike Ushakov, aldığı yorumlarda toplanan paraların bir hayır kurumuna yatırılmasını sıkça duyduklarını ancak kendilerinin bu konuda daha iyi bir hayır kuruma olduklarına karar verdiklerini açıklıyor. Şöyle ki bu bütçe ile insanların sosyal mecralarda gereğinden fazla vakit geçirip zamanını yitirmesine yeni çözümleri yine biz getireceğiz.

bilgi çağı 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)