adscode
adscode

Facebook'tan ezber bozan yenilik

Sosyal medya devi kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir değişime imza atmak için harekete geçti.

Facebook'tan ezber bozan yenilik
Sosyal Medya
Facebook, bundan sonra yapılan paylaşımlara (genellikle makalelerde kullanılması bekleniyor) not verecek ve bu paylaşımlar aldıkları nota göre, ana sayfada daha çok kişiye ulaşacak.

Geçtiğimiz günlerde "tıklama tuzağı" makalelere karşı savaş açan Facebook bu adımı ile kullanıcılarının detaylı ve doyurucu bilgi içeren paylaşımlara ulaşmasını hedefliyor.

Sosyal medyanın en büyüğü olan Facebook, 10 yılı aşkın bir süredir hayatımızda. Siteyi güncel tutmak adına sürekli yeni özellikleri kullanıma sunan Facebook hakkında bilmediğiniz 10 özelliği  sizler için derledik.

Facebook'taki mesaj kutusunun sağ üst köşesinde bulunan 'dosya ekle' butonu ile karşı tarafa dosya gönderebilirsiniz.

Facebook'ta Twitter'dakine benzer bir liste seçeneği bulunuyor. Haber Kaynağının solunda ve profil resminizin tam altında bulunan kısma tıklayarak beğendiğiniz paylaşımları favorilerinize kaydedebiliyorsunuz.

Akıllı cihazınızdaki Facebook uygulamasında 'gizlilik ayarları'nın içinde yer alan 'bildirimler' seçeneğinden istediğiniz bildirimleri kapatıp açabiliyorsunuz.

Arkadaş listenizdeki bir kişi tarafından yapılan paylaşımı kaydedip daha sonra inceleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için paylaşımın sol üst köşesinde bulunan 'save this link' (bu linki kaydet) seçeneğine tıklamanız yeterli.

www.facebook.com/us adresine giren kullanıcılar Facebook'ta geçirdikleri süre boyunca yaptıklarının bir listesini görebiliyor.

Facebook hesabınıza sizin dışınızda kişi veya kişiler tarafından girilip girilmediğini öğrenmek oldukça kolay. Ayarlar bölümünde yer alan "Where You're Logged In" seçeneğine tıkladığını zaman Facebook, en son nerelerde platforma giriş yaptığınızın dökümünü çıkartıyor.

Uygulamalardan gelen mesajlar mesaj kutunuzda ayrı bir bölmede toplanıyor. Mesaj kısmının sol üst kısmında yer alan 'other' (Diğer mesajlar) seçeneğine tıklayarak bu mesajlara ulaşabiliyorsunuz.

Ayarlar kısmında Genel seçeneğinin altında bulunan Dil bölümünde English (Upside Down) ana dilini seçin. bu işlemin ardından sayfanız baş aşağı hale gelecek.

Kendi Facebook sayfanızda sağ üst köşede görebileceğiniz 'Hareketler Dökümü’ bölümünden bugüne kadar sizinle ilgili tüm bildirimleri ve diğer hareketleri görebilirsiniz.

NTV

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)