adscode
adscode

Farklı Bir Yarıyıl Tatili Yine Kristal Çocuk’ta

Kristal Çocuk Sömestir Kampı, çocuklara eğlenceli bir yarıyıl tatili fırsatı sunuyor.

Farklı Bir Yarıyıl Tatili Yine Kristal Çocuk’ta
Eğitim
Kristal Çocuk Sömestir Kampı, çocuklara eğlenceli bir yarıyıl tatili fırsatı sunuyor. 5-12 yaş arasındaki çocuklar, bilimden görsel sanatlara, İngilizce dramadan tiyatroya çeşitli atölyeler sayesinde eğlenerek tatilin tadını çıkaracak. 

Kristal Çocuk Kulübü, yoğun bir yarıyılı geride bırakan öğrenciler için eğlenceli bir program hazırladı. Sömestir kampı programında çocuklar üretiyor, eğleniyor ve öğreniyor.
Tercihe göre bir ve iki haftalık tam gün ya da yarım gün programlardan oluşan Kristal Çocuk Sömestir Kampı’nda öğrenciler bilim, tiyatro, ritim, sinema ve fotoğrafçılık, mutfak ve görsel sanatlar atölyelerine katılarak yaratıcılıklarını eğlenerek geliştiriyor. İngilizce drama atölyesinde ise interaktif oyunlarla pratik yapma fırsatı kazanıyor. Sömestir kampında ayrıca yarıyıl ödevleri de öğretmenler eşliğinde tamamlanıyor, konular tekrar ediliyor, kitap okuma saatleri yapılıyor. Çocuklar, mutlu zaman geçirip yeni arkadaşlar ediniyor ve güzel anılar biriktiriyor.
Kadıköy Kozyatağı’nda yer alan Kristal Çocuk Kulübü’nün sömestir kamp programı saat 10.00’da başlayıp 16.30’da sona erecek, ancak kulüp 08.00 -19.00 arası çalışan ailer serbest zaman saatleriyle açık olacak.




Kristal Çocuk Sömestir Kampı için detaylı bilgi: (216) 464 76 82

www.kristalcocuk.com
Adres: Kozyatağı Mah. Taç Sokak. No: 1/2 A (Kozzy AVM’nin bir alt sokağı)Kadiköy- İstanbul
 



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)