adscode
adscode

Fatih Koleji

Fatih Koleji hakkında bilgiler;

Fatih Koleji
Özel Okullar

Genel Müdürü: Mehmet Kıcıroğlu
Kuruluş yılı: 1982
 
Kampüs sayısı: Marmara ve Batık Karadeniz'de İstanbul, Bolu, Düzce, Edirne, Karabük, Kocaeli, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak'ta eğitim faaliyetlerine devam etmekte. 106 okulu bulunuyor.
Öğrenci sayısı: 25 bin
Eğitim dili: Türkçe
Yabancı dil olanakları: Günlük eğitim programı ikiye bölünerek hem anadilde hem de ikinci dilde eğitim veriliyor.
 
Burs olanakları: Başarılı ve maddi imkanları kısıtlı öğrenciler, tam Eğitim Bursu kapsamında kabul edilmekte. Öğrencilere bilim, eğitim, kültür, spor, sanat vb. alanlarda başarılarını sürdürmelerine destek olmak ve eğitim giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla eğitim bursu verilmekte.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: Üniversite sınavlarında yüzde 100 kazandırma, yıllara göre yüzde 90-98 arası yerleştirme başarısı bulunuyor. Çok sayıda mezun Harvard, IMT gibi saygın üniversitelerde akademik çalışmalarına devam ediyor.
Ücreti: 10 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor.
Neden sizi seçsinler? Zenginleştirilmiş eğitim modeliyle öğrencilerinin gizli kabiliyetlerini keşfetme ve geliştirmeye çalışan Fatih Koleji, çocukların öğrenme hızları ve kapasitelerine göre nitelikli, realist ve kayıpsız bir ders anlatımı geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ülkemizde üstün zekâlı çocukların eğitimi alanında yapılan çalışmalar, değişik ülkelerde yapılan çalışmalara katkı sağlamak ve ülkemizdeki üstün potansiyelli çocukların sayısını artırmak için çalışan Fatih Koleji, üstün potansiyelli olduğu tespit edilen, kapasiteleri birbirine yakın, davranış problemi olmayan bir grupların uygun eğitim olanaklarına sahip olması için çalışmalarına devam ediyor. Fatih Koleji Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatları (SOBİO), Ulusal ve Uluslararası Çevre Olimpiyatları (INEPO), İstanbul Çocuk Festivali, İlköğretim Matematik Olimpiyatları (İMATO), Akıl Oyunları gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Kampuslarının fiziki yapısı, eğitim kadrosu ve yenilikçi eğitim anlayışıyla başarının değişmez adresi olan Fatih Koleji, sosyal, kültürel ve sportif imkanlarıyla öğrencilerine farklı bir bakış açısı da sunmak istiyor. Fatih Koleji, öğrencilerinin yetenek düzeylerine göre uzmanlaşmış sanat ve spor imkanları sağlıyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)