adscode
adscode

FMV Işık Lisesi’nden en teknolojik başkanlık seçimi

FMV Işık Lisesi öğrencileri, 2014-2015 eğitim öğretim yılında bir ilke imza atıp “Öğrenci Birliği Başkanı” seçimlerini elektronik ortama taşıdı.

FMV Işık Lisesi’nden en teknolojik başkanlık seçimi
Özel Okullar
Tabletleri aracılığıyla oy kullanan 305 öğrenciden 179’unun oyunu alan 10 A sınıfı öğrencisi Ali Sinan Kaya’ya Işık Lisesi’nin yeni başkanı oldu.

Türkiye’de tablet destekli eğitime ilk geçen kurum olan FMV Işık Okulları, geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında Samsung’un geliştirdiği “Akıllı Sınıf” adlı tablet destekli eğitim programının Türkiye’de ilk, dünyada da altıncı uygulayıcısı olmuştu. Tableti sadece dersler için değil eş zamanlı grup aktiviteleri için de kullanan FMV Işık Okulları öğrencileri, geçtiğimiz günlerde bir ilke imza atarak öğrenci birliği başkanı seçimlerini de elektronik ortama taşıdılar.

Feyziye Mektepleri Işık Okulları Vakfı Nişantaşı Kampüsü’nde gerçekleşen “Öğrenci Birliği Başkanı” seçimi için hazırlıklar Ekim Ayı başında başladı. 15 Ekim günü Muvaffak Benderli Konferans Salonu’nda toplanan Işık Lisesi öğrencilerine adaylıklarını açıklayan İhsan Bedirhan Aydın , Yiğit Kaldırımcı ve Ali Sinan Kaya, seçim vaadlerini de sıraladılar, ekiplerini tanıttılar.



Seçimlerin son aşaması ise 16 Ekim günü tamamlandı. Tabletleri aracılığıyla elektronik ortamda oy kullanan 305 öğrencinin 179’unun oyunu alarak yüzde 59 oy oranı ile öğrenci birliği başkanı olarak Ali Sinan Kaya seçildi. Kaya’nın en yakın rakibi ise yüzde 37 oy oranı ile İhsan Bedirhan Aydın oldu.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)