adscode
adscode

FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsü Funfest’de Eğlence Dolu Bir Gün Geçirdi

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları Erenköy Kampüsü öğrencileri, 11 Ekim 2014 Cumartesi günü üçüncüsü gerçekleşen FunFest’de hem eğlendi hem de yabancı dil bilgilerini test etti.

FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsü  Funfest’de Eğlence Dolu Bir Gün Geçirdi
Özel Okullar
Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsü eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. FMV Işık Okulları’nın “oyunla öğretmek” misyonu doğrultusunda üçüncüsü düzenlenen Funfest, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlköğretim öğrencileri ve velilerinden oluşan 1000’i aşkın ziyaretçiyle gerçekleşen etkinlikte, öğrenci ve veliler 14 yabancı dil istasyonunda dil becerilerini test etti. DJ performansı eşliğinde şişme oyun istasyonlarında keyifli vakit geçiren öğrenci ve veliler, zumba gösterilerine de katılarak eğlendiler. İngilizce sözcük avı, matematik oyunları, çarkıfelek gibi oyun istasyonlarının yanında, yiyecek ve içecek standlarında gün boyu süren döner, mısır ve pamuk şeker ikramlarının tadını çıkarttılar.

Geçtiğimiz yıllarda öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Funfest, bu yıl da herkesin sadece İngilizce konuştuğu eğlenceli aktiviteleri ile bir “Yabancı Diller Festivali”ne dönüştü.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)