adscode
adscode

Galaxy S3’e Android Marshmallow takviyesi!

Akıllı telefon tarihinin en çok satan modellerinden biri olan Samsung Galaxy S3 artık güncelleme almayan efsanelerden biri. Ancak eğer CyanogenMod 13 kullanıyorsanız, bu sizin için geçerli değil.

Galaxy S3’e Android Marshmallow takviyesi!
Bilim Teknoloji
2012 yılında duyurulan Samsung Galaxy S3, kendi döneminin amiral gemisiydi. Samsung’un kendi içerisinde ve genel olarak akıllı telefon sektöründe satış rakamıyla rekorlara imza atan cihaz için artık güncelleme resmi yollardan gelmiyor. Android 5.0 Lollipop sürümünü bile almayan Galaxy S3’e Android 6.0 Marshmallow yüklemeniz mümkün. Samsung’un en güncel akıllı telefonu olan Galaxy S6 ailesinde bile Android 6.0 Marshmallow sürümü şimdilik bulunmuyor.

Android için geliştiriciler tarafından oluşturulan en büyük ROM platformu olan CyanogenMod’un güncel sürümünde Galaxy S3’e Android 6.0 Marshmallow yükleyebiliyorsunuz. Yani eğer CyanogenMod 13’ü cihazınıza yüklerseniz, Marshmallow sürümüne kavuşabilirsiniz. Bu güncelleme kısa bir süre önce dağıtıldı. Tabii bu güncellemenin Samsung tarafından resmi olarak duyurulmadığını, geliştiriciler tarafından özel olarak yayınlandığını (Custom ROM) tekrar belirtelim.

1.4 GHz hıza sahip dört çekirdekli bir işlemci ve 1 GB RAM’e sahip olan Galaxy S3 için bu güncelleme gerçek bir sürpriz etkisi yaratmış durumda. Çünkü bugün halihazırda satışta bulunan Galaxy S6 ailesine bile Android 6.0 Marshmallow sürümü resmi olarak dağıtılmaya başlanmadı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)