adscode
adscode

Galaxy S5'den Son Haberler

Merakla beklenen Galaxy S5'in, Mart ayında Samsung tarafından özel bir etkinlikte tanıtılması heyecanla bekleniyor

Galaxy S5'den Son Haberler
Bilim Teknoloji
Bir Galaxy S5 modeline ait olduğu iddia edilen fotoğraf, telefonla beraber gelecek kamera hakkında bazı ipuçları verdi. Twitter hesabı @evleaks'e göre resim, bir Samsung SM-G900V'ye, yani Galaxy S5'in Verizon modeline ait. Paylaşılan görsel dosyasının EXIF verileri, 5312 x 2988'lik bir çözünürlüğe işaret ediyor. Bu ise Galaxy S5'in gerçekten de 16 megapiksellik bir sensöre sahip olduğu iddialarını doğrular nitelikte.

Fotoğrafın alıştığımız 4:3 oranının aksine 16:9 oranında çekilmiş olması da dikkat çeken detaylar arasında. Samsung'un geniş ekran fotoğrafları daha düşük çözünürlüklü oluyor: Örneğin Galaxy S4, geniş fotoğrafları 13MP yerine 9.6MP olarak kaydediyor.

​Dolayısıyla Galaxy S5, 16 megapiksellik değil, 20 megapiksellik bir kamerayla da gelebilir. Samsung'un ISOCELL kamera lensinin Galaxy S5'te kendine yer bulup bulmayacağı konusu da bilinmezliğini sürdürüyor. Şirket 2014/2015 ceplerinin bu teknolojiye sahip olacağını söylemişti, dolayısıyla ISOCELL kameralı bir Galaxy S5'le tanışmamız olası. Galaxy S5'in Mart ayında Samsung tarafından gerçekleştirilecek özel bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor.chip.com.tr


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)