adscode
adscode

Galaxy S5'in Kamerası İşte Böyle Olacak

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S5'in 20 megapiksel dahili kamerası olacak.

Galaxy S5'in Kamerası İşte Böyle Olacak
Bilim Teknoloji
Samsung’un satış rekorları kıran Galaxy S, Galaxy Note ve Mega serilerinde üst modellerde 8 MP yerine 13 MP kamera kullanılmaya başlandı. Android işletim sistemli ürünler sunan rakip Sony ise 20 MP’e terfi etti. HTC ise şimdilik 4 MP UltraPixel kamerayı ön planda tutuyor. Samsung’un Galaxy S5 ile 13 yerine 16 MP kamera kullanması bekleniyor ama 20 MP kameralar da yolda.

İddialara göre gelecek senenin ikinci yarısından itibaren Samsung’un telefonlarında 20 MP kameralar olacak. Yeni alıcının optik imaj sabitleme sistemi içerip içermeyeceği bilinmiyor. Normalde o dönemde Samsung Galaxy S5 tanıtılmamış olacak yani ilan edildiği anda 20 MP kamera ön plana çıkarılabilir. Başka iddialara göre Galaxy S5 modeli yazdan önce ilan edilecek ve bu durumda 16 MP kamera içerecek ve 20 MP kamerayı kullanan Note 4 modeli olacak.

Diğer yandan aynı sene içinde tanıtılan Galaxy S ve Note modelleri kıyaslanırsa Note modelleri asla daha iyi kamera özellikleri sunmadılar ve Galaxy S5 ile 16 MP kamera gelirse Note 4 ile 20 MP kamera sunulması durumunda bir ilk yaşanabilir. Plastik gövdeden kurtulmaya çalışan satış lideri Samsung’un kameralarla ilgili ciddi ilerleme kaydetmesi şart. Optik imaj sabitleme açısından ciddi anlamda geride kalmış durumda. Firmanın hedefi gelecek sene 90 milyondan fazla 16 MP kameralı akıllı telefon satmak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)