adscode
adscode

GAÜN’lü Gençler Murat Dalkılıç İle Coştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) “20. Bilim Kültür Sanat Günleri” kapsamında Gaziantep Üniversitesi Stadyumunda şenliğin son gününde öğrenciler Murat Dalkılıç konseriyle doyasıya eğlendi.

GAÜN’lü Gençler Murat Dalkılıç İle Coştu
Etkinlikler
‘Kasaba’, ‘Pardon’, La Fontaine’ , ‘Merhaba’, ‘Bir Güzellik Yap’ albümlerinden; Kasaba, La Fontaine, Külah, Kıyamadım İkimize, Merhaba Merhaba, Çatlat, Bir Hayli, Neyleyim İstanbul’u gibi eserleri seslendiren Murat Dalkılıç, GAÜN’lü gençlerin ısrarlarına dayanamayıp sahneden inenerek, şarkılarını öğrencilerin arasında söyledi.

Sevenlerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkaran sanatçı, konserin sonunda hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Gecenin sonunda; “20. Bilim Kültür Sanat Günleri” kapsamında konser veren Murat Dalkılıç’a ve orkestraya teşekkür eden GAÜN Kültür Müdürü Mustafa Arslan günün anısına Murat Dalkılıç’a hediye takdim ederken, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Lütfiye Özmarangoz tarafından günün anısına çiçek takdim edildi.

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı ve Genel Sekreter Ercan Eroğlu’nun da izlediği gece, Murat Dalkılıç’tan sonra sahne alan DJ Ozan Doğuluyla devam etti.








Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)