adscode
adscode

​Seçmekte zorlanacağınız en zarif Takı tasarımları

Takı, dünya ve kadın var olduğu günden bu yana ikisinin ayrılmaz bir bütün olduğu bilinen tarih sayfalarında da görüldüğü gibi olmazsa olmazlardır.

​Seçmekte zorlanacağınız en zarif Takı tasarımları
Türkiye'den Haberler

Takı, dünya ve kadın var olduğu günden bu yana ikisinin ayrılmaz bir bütün olduğu bilinen tarih sayfalarında da görüldüğü gibi olmazsa olmazlardır. Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun takılarla desteklemeden içgüdüsel olarak rahat hissedememektedir kendini. Dışarıya çıktığı anda olmayan takıları onun için bir eksikliktir. Bu düşüncelerin varlığından hareketle mortaki.com ailesi olarak hem fikir olduğumuz bu konuda bizde bir şeyler yapalım dedik . Takı modelleri kadınların hayallerinde canlandırdıkları yapıtlar olarak ortaya çıkmaktadırlar. Siz düşünün anlatın şekillendirin biz hayat geçirelim. İsterseniz kendinize özel kolye modelleri isterseniz sevdikleriniz için bilezik modelleri.Siz yeter ki hayal kurun ve bize resmedin. 

Mortaki.com olarak sizlere hazırlayıp sunduğumuz seçenekler oldukça bol çeşitten oluşmakta. Bu zarif düşünce eseri takı modelleri önce resimlerde sonra kalıplarda ve en sonunda da değerli materyallerin değerli taşlarla kaynaşmasından ortaya çıkmış ürünler olmaktadır. Mortakı ürünleri her bütçeye uygun seçenekleri göz kamaştırıcı güzellikleri ve cazip fiyatları ile web sitemizin sayfalarında sizleri beklemektedir.  

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz
Sizlere bu konu üzerinde mortaki.com olarak o kadar çok neden sayabiliriz ki neredeyse sayfalarımızda sunmuş olduğumuz takı modelleri olan gümüş kolye, altın bileklik, tek taş pırlanta, altın küpe, alyans modelleri, altın bilezik modelleri, inci takı seti vb. sayabileceğimiz takı tasarımları sayacağımız nedenlerin gölgesinde kalır. Yne de neden bizi tercih edeceğinizi ana hatlarıyla belirtmek istersek;  

·       Çünkü mortaki.com yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantisi vermektedir.  
·       Biz kendi fikirlerimizin yanında sizlerin fikirlerine daha çok değer vererek zoru başarırken imkansıza da zaman tanımaktayız. 
·       Sizlerin fikirleri olan kişiye özel takı tasarımları konusunda son noktayı koyarken sizler için hazırlamış olduğumuz özel hediye paketleri tasarımlarınızı daha da özel kılmaktadır. 
·       Bir başka neden ise sizlere 7 / 24 hizmet veren sorularınızı cevaplandıran siparişlerinizi değerlendiren müşteri hizmetleri destek hattımız sizlerden gelen fikirleri anında değerlendirmeye almaktadır. 
·       Siparişlerinizin teslim süresi tahmin ettiğiniz zamandan daha az sürede hazırlayarak sizleri şaşırtmaktayız.  
·       Çünkü mortaki müşterilerine güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır. Dünya standartlarında bir şifrelemeye sahip güvenli web sitesi kullanarak bizimle olan iletişimlerinizde sunmuş olduğumuz bilgileri 3 cü kişilerin ulaşıma engel olmaktayız.  
·       Web sitemizden yapmış olduğunuz alışverişlerde bir çok şirketten farklı olarak ve web sitelerinden alışveriş imkanı sunan firmalardan farklı olarak koşulsuz iade ve değişim imkanının yanında ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 günlük bir süre içerisinde size düşünme ve karar verme imkanı sunmaktayız. Yine bu kapsamda iade ve değişimlerde ürünün karşılığı olarak isterseniz hediye çeki isterseniz bir başka ürün isterseniz para iadesi yapılmaktadır. 
·       Çünkü biz size garantili ürün satışı yapmaktayız. Takı modellerimizden satın aldığınızdan itibaren elinize geçen ilk gün itibariyle başlayan garanti süresi 365 gün herhangi bir üretimden dolayı ortaya çıkabilecek sıkıntıları bu süre içerisinde bize bildirdiğinizde mortakı alyans ile bu ürünleri herhangi bir ücret talep etmeden tamirini yapmakta yada aynı ürünün yenisini teslim etmektedir.  
Bütün bu saydıklarımız ana hatları oluşturmaktadır. Diğer konuları ele alacak olursak takıları üretimimizden başlayarak bu alandaki yapmış olduğumuz tüm çalışmaları bizi tercih etmeniz için nedenler arasına alabiliriz. Bu konuda en basit web sitemizde bulunan takı modelleri ve takı tasarımları basitçe incelendiğinde fiyatları ile yan yana konulduğunda hiçbir nedeni dikkate almadan bizi tercih ederek online takı alışverişi yapacağınızdan emin olabilirsiniz. 
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)