adscode
adscode

Geleceğini Yarat, Hayalindeki İşi Kap

Bilgi Eğitim, kariyerinin başında veya ilk yıllarında olan ya da hâlâ hayalindeki işi arayanlara yönelik bir gelişim programı hazırladı.

Geleceğini Yarat, Hayalindeki İşi Kap
Üniversite
Bilgi Eğitim, kariyerinin başında veya ilk yıllarında olan ya da hâlâ hayalindeki işi arayanlara yönelik bir gelişim programı hazırladı. ‘Geleceğini Yaratanlar-Kariyer Planlaması ve Ötesi’ konulu program; gençlerin kendi markasını yaratması, şirket değerlerini anlayarak işe başvuru süreci, mülakat, psikometrik testler ve değerlendirme merkezlerinde nasıl öne çıkılacağı gibi konularda ipuçları içeriyor.  24 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek eğitim, 3 gün ve toplam 18 saatten oluşuyor
 
Kendini tanı, bir marka oluştur    
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, kariyerinin başında veya ilk yıllarında olan ya da hayalindeki işi hâlâ arayan gençler için işe hazırlık programını hayata geçirdi. 24 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında üniversitenin santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek ‘Geleceğini Yaratanlar-Kariyer Planlaması ve Ötesi’ konulu program, gençlerin kendi markasını yaratması, şirket değerlerini anlayarak işe başvuru süreci, mülakat, psikometrik testler ve değerlendirme merkezlerinde nasıl öne çıkacağı gibi konularda ipuçları içeriyor.  
 
Yeni mezun ya da kariyerinin başında olanlar
‘Geleceğini Yaratanlar-Kariyer Planlaması ve Ötesi’ eğitimi, üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar ya da kariyerinin ilk 5 yılında olanları hedefliyor.  Programa katılacaklar, kariyeriyle ilgili en önemli adımı atarken gerekli donanımlara da sahip olacak. Programda ‘Kendinizden nasıl marka yaratırsınız?’ ‘Mülakatlara nasıl hazırlanılır, Açık/kapalı uçlu sorular nelerdir?’ ve ‘Değerlendirme merkezi ve Role Playing’e hazırlanma süreçleri’ konularında verilecek eğitimler sonrasında katılımcılar başvuru sürecinde atmaları gereken doğru adımları, dikkat edilmesi gereken püf noktaları öğrenerek büyük kurumların ve uluslararası firmaların kullandığı işe alım yöntemlerini öğrenme ve deneyimleme şansına sahip olacak. Program 24 Eylül–8 Ekim arasında Cumartesi Günleri, 10:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. 
Eğitim programının ücreti KDV dahil 725 TL olarak belirlendi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)