adscode
adscode

Gençlerin Merakla Beklediği Fuar Kasım Ayında!

Yurtdışında eğitim almak isteyen binlerce öğrencinin merakla beklediği Yurtdışı Eğitim Fuarları Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek.

Gençlerin Merakla Beklediği Fuar Kasım Ayında!
Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı Eğitim Fuarları Kasım’da düzenlenecek
Üniversite ve Lise öğrencilerinin hayallerinin süsleyen yurtdışı eğitimine ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Türk öğrencilerin iyi ve uygun bir eğitim almak amacıyla takip ettikleri yurtdışı eğitim fuarları bu yıl Kasım ayında gerçekleşecek. 
Konu ile alakalı açıklama yapan Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları Genel Müdürü Özdemir İçin, gençlerin büyük rağbet gösterdiği fuarların tarihi ve yerleri konusunda açıklamalarda bulundu. 
Bu yıl eğitim fuarların 4-11 Kasım tarihleri arasında Ankara, Adana, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşeceğini ifade eden Özdemir İçin, yurtdışından 100’ü yakın eğitim kurumunun Türk öğrencilere okullarını tanıtacağını ifade etti. Burs imkanı sağlayan okulların da fuarda yer alacağını belirten Özdemir İçin, hayatının en önemli kararını verecek öğrencilerin eğitim fuarlarını kaçırmaması gerektiğini ifade etti. 
Dünyanın en yenilikçi film okulu bu fuarlardaPopüler eğitim programların bu yıl düzenlenecek olan fuarda yer alacağını ifade eden Özdemir İçin açıklamasına şöyle devam etti:
Son yılların şüphesiz en fazla dikkat çeken dallarından biri olan film yapımı ve oyunculuk alanında artık gençler yurtdışında eğitim almak istiyor. Bu seneki katılımcılar arasında yer alacak olan New York Film Akademisi, dünyadaki en yenilikçi ve dinamik film okulu olma ünvanını taşıyor. Aynı zamanda okul dünyanın en büyük film okulu ekipman stoklarından birine sahip. Fuar ziyaretçileriyle buluşmayı hedefleyen NYFA kısa dönem film yapım kursları, serfitika programları ve burs fırsatlarıyla ilgili bilgiler de sunacak. Ayrıca fuar katılımcılarına New York Film Akademisi’nden burs kazanma imkanı sağlayacağız. Bu konu da ayrıntılı bilgiyi fuar katılımcılarımız ile paylaşacağız.
















Fuar tarihleri şu şekilde:04 Kasım 2012 – ANKARA Hilton Otel  06 Kasım 2012 – ADANA Hilton Otel  08 Kasım 2012  - İZMİR Swıss Otel 10-11 Kasım 2012 - İSTANBUL Hilton Otel
www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)