adscode
adscode

GEO Koleji, Eylül ayında kapılarını açıyor…

GEO Koleji, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor.

GEO Koleji, Eylül ayında kapılarını açıyor…
Okullardan Haberler


Dünyanın eğitimde önde gelen ülkelerinin eğitim içeriklerini, öğrenme ortamlarını, eğitim reformlarını ve ölçme-değerlendirme araçlarını inceleyerek bambaşka bir gelecek anlayışıyla kurulan GEO Koleji, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor.

 

‘Geleceğin Okulu’ mottosuyla ‘GEO Eğitim 4.0’ sistemiyle eğitime başlamaya hazırlanan GEO Koleji, bugünün dünyasının bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek benzersiz bir geleceğin kapılarını aralıyor. Öğrencilerinin başarı alışkanlıklarına kendi iradeleriyle yön vermelerini destekleyen GEO Koleji, İstanbul’da Ataşehir ve Balmumcu kampüslerinde Eylül ayında eğitim öğretime başlamaya hazırlanıyor.

 

GEO Eğitim 4.0 Modeli ile “Eğitim Bir Gün Değil, Bugün Değişecek!”

GEO Eğitim 4.0 modeli doğrultusunda ‘Geleceğin Eğitim İçeriği’, ‘Geleceğin Öğretmeni’, ‘Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi’ kavramlarıyla 4 temel unsur üzerine kurulan GEO Eğitim 4.0 Modeli, “Eğitim Bir Gün Değil, Bugün Değişecek!” mottosuyla yola çıkıyor.

 

Eğitimde yenilikçi çözümler

Daha iyi eğitim için teknolojinin yenilikçi çözümlerini kullanmanın önemine inanan GEO Koleji, geleceğin teknolojisiyle kurulan GEO T-Lab, GEO Sınıf, GEO Hub mekanlarında öğrencilerin öğrenmeyi daha zevkli ve üretime yönelik bir hale getirmesini kolaylaştırıyor.

 

Geleceğin dünyasında iletişimin rolünün daha fazla olacağı bilinciyle sözel ve yazılı ifade yeterliliğini geliştiren bir dil eğitimi programı sunan GEO Koleji, yabancı dil eğitiminde yaşam boyu okuryazar olmayı destekleyen, global bireylik rolünü deneyimletmeyi ön planda tutan bir yabancı dil içeriği sunuyor.

 

Geleceğin eğitim içeriği ile 21. yüzyıl pedagojisi çerçevesinde öğrencilerin merak, tutku, irade, ilham, erdem ve esneklikle öğrenmelerine fırsat vermeyi amaçlayan GEO Koleji, geleceğin öğretmeni ile bireysel farklılıkların değerli olduğu bir iklimde akademik destek stratejileri geliştirerek kişisel öğrenme planları oluşturuyor. Geleceğin teknolojisi ile yaşamın ve öğrenmenin her alanında teknolojiyi aktif kullanan bir toplum yetiştirirken geleceğin mimarisi ile de yenilikçi öğrenme mekanları tasarlayarak öğrencilerin öğrenme ve yaşam kalitesini yükseltiyor.

GEO Koleji olarak eğitim alanına yatırım yapmaktaki temel amaçlarının geleceğin nesilleri yetişirken, bu nesillerin kaliteli bir eğitim almalarını sağlamak olduğunu belirten GEO Koleji CEO’su Lütfullah Kutlu sözlerine şöyle devam etti:

‘Bugün artık tüm dünya 4. Sanayi Devrimi’ni konuşuyor ve dünyanın gelişmiş ülkeleri eğitim sistemlerini bu doğrultuda geliştiriyor. Endüstri 4.0 bugün içinde yaşadığımız dünyanın bütün dinamiklerini köklü bir biçimde değiştirerek benzersiz bir geleceğin kapılarını açacak. GEO Koleji olarak, İstanbul Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde öğrencilerimize yüksek kalitede eğitim vermek üzere binalarımız ve konusunda uzman eğitmen kadrolarımız ile yüzde yüz hazırız. GEO Koleji olarak GEO Eğitim 4.0 Modeli ile Endüstri 4.0 çerçevesinde fark yaratacak ve onu zenginleştirip yönetecek kuşaklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. GEO Eğitim 4.0 sistemi ve metodolojisi uygulayan deneyimli GEO Koleji yönetim kadromuz ise öğrencilerinin başarı alışkanlıklarına kendi iradeleriyle yön vermelerini destekleyerek yarına sahip çıkacak nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor. Geleceğin Okulu GEO Koleji olarak GEO Eğitim 4.0 modelimizle bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştirmeye hazırız.’


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)