adscode
adscode

Google Glass bombayı patlattı fiyatı da...

​Google Glass satışa çıktı, akıllı lens ile diyabet ve kalp hastaları kontrol edilebilecek.

Google Glass bombayı patlattı fiyatı da...
Bilim Teknoloji
Tüm dünyanın merakla beklediği Google Glass’ı dün satışa çıkaran Google, yeni çılgın projesiyle yine dikkatleri üzerine çekti.

Google'dan yapılan açıklamaya göre son proje akıllı lens. Google’ın yeni giyilebilir cihazındaki en büyük yenilik ise mikro kamera.

Dünyanın en küçük kameralarından birinin yer alacağı lensle, kullanıcıların fotoğraf çekebilmeleri mümkün olacak. Çekilen fotoğraflar özel bir bağlantı yoluyla akıllı telefon veya tabletlere iletilebilecek. Lensin kullanıcılara olan en büyük faydası ise sağlık uygulamalarına yönelik olacak. Başta diyabet, kalp rahatsızlıkları olmak üzere birçok hastalık lenslerle kontrol edilebilecek.

FİYATI 1500 DOLAR

Google Glass sadece 1 gün boyunca satışta kalacak. Türkiye'deki kullanıcıların satın alabileceği Google Glass'ın fiyatı ise 1500 dolar. 24 saatlik satış sebebiyle yoğun bir talep gerçekleşti. 

Gözlüğü Türkiye'deki kullanıcıların satın alabilmesi için ABD'den adres göstermesi gerekiyor. Bu yüzden Türkiye'deki tüketicilerin, akıllı gözlüğü satın almadan önce ABD'de cihazın gönderilebileceği bir adresi hazırlaması öneriliyor.

Buna ek olarak Google Glass'ı satın almak isteyen tüketicilerin www.google.com.tr/glass/start adresinden ön kayıt yaptırması da gerekiyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)