adscode
adscode

'Günde bir saat televizyon kapatalım' çağrısı

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, evlilik programları, ses yarışmaları ve dizilerle halkın kafasının karıştırıldığını öne sürerek, Türkiye gündeminin konuşulması için günde bir saat televizyonun…

'Günde bir saat televizyon kapatalım' çağrısı
Türkiyeden Haberler
Başak, Kemeraltı'nda yaptığı basın açıklamasında, ülkenin gerçek gündeminin değerlendirilmesi, yurttaş bilinciyle nasıl katkıda bulunulabileceğinin düşünülmesi gerektiğini belirtti.

"Bana dokunmayan yılan bir yaşasın algısını zihinlerden silip atmalıyız" diyen Başak, millet olunduğunun hatırlanması, acıların paylaşılmasının önemine değindi.

Başak, medyanın önemini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sahte aydınlar tarafından evlilik programları, ses yarışmaları, diziler, magazin programları ile halkın kafasının karıştırıldığını ve gerçeklerin saklandığını görmekteyiz. Bu programları protesto amaçlı günde bir saat televizyonları kapatıp, eşimizle çocuğumuzla arkadaşlarımızla Türkiye'nin gerçek gündemini konuşmalıyız. Vatan çıkarına aksi davranışta bulunanlar, onur, kişilik, karakter ve adaletten yoksun insanlardır. Bu şekilde davranan basın ve medya mensupları ile siyasetçiler halk tarafından yeri geldiğinde sorgulanacaktır. Gerçek gündemi değiştirip suni gündemler yaratanlar, bilmelidirler ki çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği yok ediliyor."


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)