adscode
adscode

​Modern Konut ve Ofis Projeleri İstanbul’un Yeni Yüzü Oluyor

Konut sektöründe en çok aranan özelliklerden birisi de konfor ve fiyat dengesidir.

​Modern Konut ve Ofis Projeleri İstanbul’un Yeni Yüzü Oluyor
Türkiye'den Haberler

Konut sektöründe en çok aranan özelliklerden birisi de konfor ve fiyat dengesidir. Son dönemlerde ofis kiralama yönteminin de İstanbul’da fazlasıyla kullanıldığını görmekteyiz. Bu tür ofislerde ilk aranan ise modern olması ve teknolojik ekipmanların tamamını sağlıyor olmasıdır. Bu açıklamalardan da anlayacağımız üzere konut sektöründe artık modernlik daha da ön plana çıkıyor.

İstanbul’da hızla yükselen projelere bakıldığında genel olarak modern konutların ofislerin vatandaşlara sunulduğunu görüyoruz. Bu kapsam da tercih edilecek olan emlakın kişilerin ya da işletmelerin konumuna göre şekilleneceği aşikar. Merkezi yerlere yakınlık, teknik donanım gibi birçok ayrıntı tercihleri etkileyen faktörler arasında.

Bir evin modern olması içerisinde kullanılan malzeme kadar dizayn şekli ile de sağlanabilir. Kullanışlı olması ön planda tabi ki. Ofis tercihlerinde ise ulaşım bir basamak daha öne çıkarken yapılacak olan faaliyete uygun donanım da çok önemseniyor. Bu kapsamlardan bakıldığında da Tahincioğlu İnşaat’ın projeleri rakiplerine nazaran birkaç basamak yukarıda yer alıyor. Buradaki ana neden en ideal bölgelerde en modern konut ve ofislerin inşasının sağlanması ve cazip ödeme yolları ile makul fiyatların sunulması olsa gerek.

Kaliteli malzeme ile modernliği bir araya getiren inşaat firması mutlak memnuniyet ilkesi ile daha proje aşamasında ürünlerinin tamamına yakınını satarak başarılı işler çıkarttıklarını da ispatlıyorlar. Bu doğrultuda da modern konut ve ofis projeleri İstanbul’un yeni yüzü oluyor ifadesinin en belirgin örneği olarak Tahincioğlu İnşaat gösterilebilir. Nidapark ve Nidakule projeleri, modern konut anlamında en önemli örnekler olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de İstanbul’un en özel bölgelerinde yükselen bu değerlerin satışlarının daha inşaat aşamasında bitiyor olması bambaşka bir özellik olarak sunulabilir. Modern yapı ile doğayı bir araya getirmeyi hedefleyen çalışmaların tamamlananları yanında halen devam edenleri, geliştirme aşamasındaki projelerin ne denli özel olacağının da işareti olmalı.

Özellikle planlanan İstinye Projesi ile ilgili olarak çok değerli haberler yayılıyor.  Konut ile ofis bütünlüğü içerisinde planlanan diğer projelerin satışa sunulmasını sabırsızlıkla bekleyen ciddi bir kitle olduğunu da vurgulamamız gerek. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)