adscode
adscode

Estetik Merkezi Uygulamaları Kusurları Düzeltiyor

Estetik merkezi, modern çağın en sevilen merkezlerinden biri.

Estetik Merkezi Uygulamaları Kusurları Düzeltiyor
Sağlık

Estetik merkezi, modern çağın en sevilen merkezlerinden biri. Çünkü kadın – erkek ayrımı yapmadan herkesin yaşadığı görsel sorunları, sağlık problemlerini tedavi ediyor. Estetik yaptırmak isteyen bireyler, deneyimli cerrahların görüşleri ve uygulamaları sayesinde istedikleri görüntüye kavuşuyor. Güzellik algısını ve sağlıklı görüntü anlayışını benimseyen uzmanlar, kendilerine gelenleri öncelikle psikolojik açıdan ele alıyor. Kişilerin psikolojik rahatsızlıklardan ötürü yanlış ve aceleci bir karar vermesini önleyen cerrahlar, karşılarındaki kişilerin sağlıklı karar vermesine yardımcı oluyor. Güzellik algısının değiştiği, kişiye özel doğal görüntünün önem kazandığı günümüzde, estetik merkezlerinde usta eller tarafından uygulanan işlemler, en doğal sonucu vermeye yetiyor. İzmir estetik cerrah doktoru Ufuk Bilkay’a göre estetik merkezlerinin popüler uygulamaları genellikle aşağıdaki gibidir;

Burun estetiği uygulamaları
Burun küçültme, burun ucunu kaldırma, burun törpüleme, burun eğriliklerini düzeltme, zarar görmüş kemik ve dokuları düzeltme gibi tüm burun estetiği uygulamaları, estetik cerrah tarafından ele alınıyor. Görüntüyü veya nefes alışverişini rahatsız eden her türlü problem estetik operasyonlarla çözüme kavuşturulabiliyor. 18 yaşını geçen tüm bireyler doktor kontrolünden sonra estetik yaptırabiliyor.

Liposuction uygulamaları
Liposuction, her türlü rejim ve egzersize rağmen bir türlü kilo veremeyen, psikolojik açıdan da kendisini iyi hissetmeyen, yaşam kalitesi düşen kişilere uygulanabiliyor. Fazla kilolar liposuction işlemi ile kontrol altına alınıyor. Bu işlem sayesinde hastalar, karın – basen gibi yağlı bölgelerdeki kontrolsüz kilo artışını önleyebiliyor.

Göğüs estetiği uygulamaları
Göğüs küçültme, büyütme veya sarkmış göğsü toparlama gibi çeşitli sorunlar estetik müdahalelerle toparlanıyor. Burun estetiğinden sonra çok sık tercih edilen uygulama, gelişmiş tıp teknolojisi sayesinde doğal ve sağlıklı biçimde gerçekleştirilebiliyor. Genellikle göğüs büyütme estetikleri daha fazla bilinir ancak göğüs küçültme aynı oranda yaygın. Büyük göğüs fiziksel zorluklara sebep olduğundan, duruş bozukluğunu önlemek adına bu tip uygulamalar tercih ediliyor.

Kulak estetiği ameliyatı
Kepçe kulak sorunu olan insanlar için bir ameliyat olan kulak estetiği ameliyatı, günümüzde oldukça popüler estetik uygulamalarından birisidir. Kulağın kafaya göre uzaklaşması sorunu olan kepçe kulak durumu, gelişimsel anomalilerden birisidir. Bu ameliyat 6 yaşından itibaren yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için  
http://estetiks.net/estetik-ameliyatlar/yuz-estetigi/kepce-kulak-ameliyati-izmir/ sayfasını okuyabilirsiniz.

Yüz germe uygulamaları
Zamana bağlı ortaya çıkan kırışıklık, sarkma, deri deformasyonu kişileri olduğundan daha büyük gösteriyor; kişinin mutsuz görünmesine sebep oluyor. Yüz germe, plastik cerrahi doktor tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilerek kişilere sağlıklı, parlak, canlı ve pürüzsüz bir cilt kazandırıyor.  yaşa veya deformasyona bağlı oluşan tüm kırışıklıklar uzman müdahalesi ile çözülüyor.

Göz kapağı & düşüklüğü uygulamaları
Doğuştan olan göz kapağı düşüklüğü görme kalitesini çoğunlukla kötü etkiliyor, çocukların sosyal yaşamda zorluk yaşamasına sebep olabiliyor. Estetik cerrahları ise bu zorlukları ortadan kaldırıyor. Sadece doğuştan değil yaşa bağlı olarak da gelişen göz kapağı sarkmaları, göz altı torbalarının meydana gelmesi yine cerrahi işlemlerle kusursuz hale getirilebiliyor.
Daha fazlası bilgi için estetiks İzmir merkezini ziyaret edebilirsiniz.

Estetik Fiyatları
Estetik fiyatları her bir işlem için ayrı seviyelerden oluşuyor. Estetik uygulamaların fiyatlarını öğrenmek için öncelikle merkeze gidip doktor kontrolünden geçilmelidir. Yapılacak işlemin içeriğine bağlı bir fiyat çıkarılır. Bazen çok küçük, cerrahi müdahalenin bile gerekmediği uygulamalar yapılabiliyor. Özellikle burun ve bölgesel zayıflamada bu tür uygulamalar mevcut. Bu nedenle sabit bir fiyat vermek olanaksız.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)