adscode
adscode

Hatıraları Ölümsüz Kılan Okul Aksesuarları Anı Yüzük'te

Ömrümüzün en güzel zamanları olarak hafızalarımızda yer eden okul yılları herkes için oldukça özel ve değerlidir.

Hatıraları Ölümsüz Kılan Okul Aksesuarları Anı Yüzük'te
Türkiye'den Haberler
Ömrümüzün en güzel zamanları olarak hafızalarımızda yer eden okul yılları herkes için oldukça özel ve değerlidir. Şimdiki başarılarımızı borçluyuzdur onlara. Buralar, sadece bir bina değil gençlik çağımızı yaşadığımız güzel anılarla ve hikâyelerle dolu yerlerdir. Öğretmenleriniz, arkadaşlarınız hepsinin uzak bir anı olmasının önüne geçiyor sizler için anılarınızı daima parmağınızda taşımanızı sağlayacak şık nişaneler tasarlıyoruz.



Anı Yüzük olarak kuruluşumuzdan bu lise ve üniversite öğrencileri için tasarladığımız okul yüzükleri ile anılarınızı ölümsüzleştiriyoruz.  Okulu kazandığınız andan mezun olduğunuz ana kadar tasarladığımız pek çok okul aksesuarı ile yanınızdayız.

Başta Türkiye’nin köklü liseleri arasına adını yazdıran, Kabataş, İstanbul Erkek, Çapa Fen, Galatasaray, Kadıköy Anadolu Lisesi gibi nitelikli okulları kazanan başarılı öğrencilerimize okullarının gururunu her daim yaşamaları ve her zaman oraya ait hissetmeleri için tasarladığımız mezuniyet yüzüklerini sizler de örnek olarak inceleyebilir, arkadaşlarınızla birlikte mezuniyet yüzükleri tasarlatabilirsiniz.

Lise yıllarının özel olduğu kadar üniversite yılları da özeldir. Kendinizi tanımladığınız ve meslek hayatınıza yön verecek olduğunuz o harika zaman diliminde pek çok ölümsüz dostluk ve üniversite anısı sizinle birlikte var olur. Üniversiteden mezun olduğunuz o an ise hayata atıldığınız kutsal tarihlerden biridir. Bu ana eşlik edecek üniversite mezuniyet yüzüklerinizde Anı Yüzük’ü tercih edebilir, ömür boyu bakım garantisiyle güvenle satın alabilirsiniz.

925 ayar gümüşten üretilen bu anı yüzüklerinde okul adı, okul binası, okulun tarihi logosu gibi figürlere yer verilmektedir. Okul yüzükleri taşlı yüzükler ve taşsız yüzükler olarak iki formda hazırlanabilir. Dilerseniz mevcut tasarımların dışında kendinizin tasarladığı bir yüzük modelini de yaptırabilirsiniz. Daima sizinle olacak bu şık nişanelere ömür boyu bakım garantisi verilmektedir. İstediğiniz zaman parlattırabilir, taş sallantısı, solukluk, kararma gibi işlemler için sadece kargo ücretini ödeyerek gönderebilirsiniz.

Okul arkadaşlarınızla birlikte dilerseniz yüzük yerine okulunuza özel tasarlanan gümüş bileklikler, kolyeler  ya da okulunuza ait logonun yer aldığı yaka rozetlerini tercih edebilir, özel bir davette üniversiteli kimliğinizi gösterecek bu yaka rozeti ile okulunuzun gururunu her daim yaşayabilirsiniz.

Siz de hemen Anı Yüzük’ün sitesi www.aniyuzuk.com linkine gelerek okul yıllarınızı ölümsüzleştirmenize yardımcı olan okul aksesuarlarını inceleyebilir, dilerseniz şık bir aksesuar tasarlatabilirsiniz. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)