adscode
adscode

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Sergi

​Zonguldak merkeze bağlı mahallelerde açılan kursların yıl sonu sergisi Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi (AKM) sergi salonunda açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Sergi
Eğitim
Sergiye, Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Satılmış Tunçkaya, Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Veysel Küçükmustafa, Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcıları Melahat Bulut ve Hülya Çakmakçı, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

Sergide konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Satılmış Tunçkaya, “Zonguldak merkezde faaliyette bulunan Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün 2013 -2014 eğitim öğretim yılı başından itibaren açmış olduğu sergilerin bir yenisini bugün Atatürk Kültür Merkezinde açacağız. Burada açacağımız sergi Zonguldak merkeze bağlı mahalle muhtarlıklarının da bizlere katkıları sonucu çeşitli mahallelerden kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu bir sergidir. Yıl boyunca Zonguldak merkezde 500 civarında kurs planladık. Bu planladığımız kurslarda yaklaşık şuana kadar 8 bin civarında vatandaşımız, öğrencimiz, her yaştan vatandaşımız bu kurslarımıza katıldılar. Kurslarımızın bir kısmı hala Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Bildiğiniz gibi Temmuz ve Ağustos ayları yaz tatili olduğu için biz ara veriyoruz bir müddet. Önümüzdeki Eylül ve Ekim ayları itibariyle yenilerini açacağız. Kar kış demeden bu kurslara gönderdiğimiz usta öğreticiler vatandaşlarımıza çeşitli alanlarda hem el emeği göz nuru eserlerimizi öğrettiler hem de o mahallelerde yaşayan yurttaşlarımıza boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiler. Bu serginin güzel olacağını düşünüyorum. Bu arada halk eğitim merkezimizin yoğun bir gayretle yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle başta kurum müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenleri, mahallelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde görev yapan usta öğreticilerimize, bizlere katkı veren Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Valiliğimize, belediyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza da bu eğitime vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mutlaka güzel eserler ortaya koymuşlardır. Kursiyerlerimizin de önümüzdeki yıllarda değişik alanlarda açacağımız kurslara devam etmelerini, çevrelerini teşvik etmelerini diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Satılmış Tunçkaya ve beraberindekiler kurdele kesiminin ardından sergiyi gezdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)