adscode
adscode

Hangi Üniversiteler Tatil Edildi?

Yarın İstanbul'da üniversiteler tatil mi? Üniversitelerden konuyla ilgili bir açıklama geldi mi? Hangi üniversiteler tatil edildi?

Hangi Üniversiteler Tatil Edildi?
Üniversite

 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği haber geldi. İstanbul Valiliği'nden gelen haberde yarın yani 07 Ocak Çarşamba okullar tatil edildi.  İstanbul'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün daha tatil edildiği belirtildi.
 
İstanbul Valisi Vasip Şahin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Vali yaptığı açıklamada "Bugünkü olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesi beklendiğinden 7 Ocak 2015 Çarşamba günü okullar tatil edilmiştir." dedi.
 
07 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL? 
 
ZONGULDAK
Zonguldak'ın Kozlu, Kilimli, Gökçebey ve Devrek  ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi.   AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle  Kozlu, Kilimli, Gökçebey ve Devrek ile bağlı belde ve köylerdeki okullar yarın  tatil edildi. Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada ise engelli, hamile ve  kronik hastalığı bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin de 1 gün  idari izinli olduğu belirtildi.
 
BURDUR
Burdur’da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından valilik kararıyla kar tatili bir gün uzatıldı. Vali Hasan Kürklü, saat 23.00 sıralarında resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla il genelinde okulların bir gün daha tatil edildiğini duyurdu. 
 
Vali Kürklü kişisel hesabından, ’Sevgili çocuklar, kötü hava koşullarının yarın da devam edeceği verilerine binaen il geneli okullarımız 7 Ocak Çarşamba günü tatil edilmiştir. Buzlanmadan dolayı taşımalı öğrencilerimiz için çarşamba günü tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimize sevgilerimizi sunuyoruz’ paylaşımında bulundu
 
MUĞLA
Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde de şiddetli kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından Bayır, Seki, Bekçiler, Arsa ve Temel mahallelerinde 7 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi.
 
SAKARYA
Sakarya'da kar yağışı nedeniyle kent genelindeki tüm  okullarda eğitime iki gün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali  Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, olumsuz  hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve  ortaöğretim kurumlarında yarın ve perşembe günü eğitime ara verilmesinin  kararlaştırıldığı belirtildi.  Kentte, bugün de taşımalı eğitim yapan okullar tatil edilmişti.
 
KAYSERİ
Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklama ile yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde orta, lise ve dengi okullarda eğitime yarın (Çarşamba) bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.
 
 
KARAMAN
YOĞUN kar yağışı nedeniyle Karaman’nın 2 ilçesinde eğitime yarın bir gün süreyle ara verildi.
Karaman’da kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösterdi. Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
 
KONYA
Konya’da yoğun kar yağışı ve don olayı nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Konya Valiliği’nce yapılan açıklamada, "Kar yağışı ve don olayı nedeniyle 07 Ocak 2014 tarihinde Konya ilçelerinin tamamında ve il merkezinde okullar 1 gün tatil edildi. Tatil olan yerlerde hamileler ve engelliler de 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır." denildi.
 
UŞAK
Uşak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde  taşımalı eğitim kapsamındaki ilk ve orta dereceli okullar ile Eşme ilçesindeki  okullarda eğitime bir gün ara verildi. 
 Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, Uşak Meteoroloji Müdürlüğünün  hava tahmin raporlarında belirtilen hava şartları, yağış durumu ve en son  meteorolojik veriler ışığında Eşme ilçesinde eğitime 07 Ocak Çarşamba ara  verildiği bildirildi. Ayrıca, il genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki ilk ve orta dereceli  okullarda da yarın eğitime ara verildiği kaydedildi.
 
BURSA
Bursa'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara  verildi. Bursa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve tüm  ilçelerde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle anaokulu, ilkokul,  ortaokul ve  liselerin 07 Ocak 2015 Çarşamba tatil edildiği bildirildi.  Açıklamada ayrıca, kamuda çalışan hamile ve engellilerin de aynı gün  idari izinli sayılacağı belirtildi.
 
ANKARA
Bugün okulların tatil olmaması nedeniyle gündeme oturan Ankara'da flaş karar...  Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verildiği açıklandı. Okulların tatil olduğu diğer iller şöyle:
 
SAMSUN
Samsun'da etkili kar yağışı nedeniyle il genelinde yarın  eğitime ara verilecek. Samsun Valiliği, devam eden olumsuz hava şartları ve kar yağışı  nedeniyle merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul ve liselerde yarın eğitime  ara verileceğini bildirdi. 
 
BOLU
Bolu'da kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi,  kamuda görevli hamileler ve engelli personelin de izinli sayılacağı bildirildi. 
 
SİVAS
Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün  ara verildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha  Kurulunun, il genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle anaokulları,  ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın ara verilmesini  kararlaştırdığı belirtildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile  personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. 
 
KONYA (BAZI İLÇELER)
Konya'nın Ilgın ve Halkapınar ilçelerinde Çarşamba günü ara verilmesi  kararlaştırıldı. Karapınar'da ise taşımalı eğitim alan öğrenciler yarın tatil  yapacak, ilçe merkezinde eğitim devam edecek. 
 
KARAMAN
Kent merkezinde eğitime yarın ara verilecek. 
 
YALOVA
Yalova'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın  ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, hava sıcaklığındaki aşırı düşüş ve kar  yağışı nedeniyle milli eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile  kurumlarında, eğitime yarın bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. 
 
ORDU (BAZI İLÇELER)
Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir  gün ara verildi. İl Mili Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede  devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitim öğretim  yapılmayacak. Buna göre Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Fatsa, Gölköy,  Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Kabadüz, Korgan, Kumru, Ulubey ve Ünye ilçelerinin  tamamı ile Perşembe ilçesinde taşımalı eğitim veren okullarda eğitime 7 Ocak  Çarşamba günü ara verildi. 
 
ARDAHAN (KÖYLER)
Ardahan'da merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime  bir gün ara verildi. 
 
AMASYA
Amasya'da il genelinde etkili kar yağışı nedeniyle yarın  eğitime ara verilecek. 
Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, il genelinde kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam ettiğini  belirtti. Hava koşulları nedeniyle bugün bazı ilçelerde ve taşımalı sistemin  uygulandığı yerlerde okulları tatil ettiklerini anımsatan Güneş, "İl Hıfzıssıhha  Kurulunun kararı gereği yarın tüm il genelinde ilkokul, ortaokul ve liseler tatil  edildi" dedi. 
 
ISPARTA
Isparta’da akşam saatlerinde valilik tarafından il merkezindeki okulların tatil edildiği duyurulurken, Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde de kaymakamlık kararıyla eğitim öğretime bir gün ara verildiği açıklandı.  
 
KARABÜK
Kentte kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitim öğretime yarın için  ara verildi  Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının  gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesinin beklendiği bildirilerek, bu  nedenle kentte Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda eğitim öğretime yarın  ara verildiği belirtildi. 
 
AFYONKARAHİSAR
Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı  eğitime yarın da ara verildiği bildirildi. 
 
DENİZLİ
Denizli Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün için verilen tatil kararının, yarın için de uzatıldığını duyurdu. 
 
ÇORUM
Çorum Valisi Ahmet Kara, olumsuz hava koşulları nedeniyle  ilk ve orta okullarla kamuda çalışan halime ve engelliler için verilen tatil  kararının bir gün daha uzatıldığını belirtti. Yarın da aynı olumsuzlukların devam edebileceği düşüncesiyle merkez ve  13 ilçede İl Milli eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi, ilk ve ortaokulların  tatil edilmesine karar verildiğini ifade eden Vali Kara, kamuda çalışan hamile ve  engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağını kaydetti. 
 
KASTAMONU
Yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ve yarın ara verildi.
 
ADIYAMAN (ÇELİKHAN)
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde eğitime 2 gün ara verildi.
 
KOCAELİ 
Kentte ilk ve orta dereceli okullarda yarın okullar tatil.

Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ), olumsuz hava şartları  nedeniyle eğitime yarın ara verildi. KOÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından  dolayı yarın eğitim-öğretime ara verildiği,  KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi  hizmetlerinin ise normal işleyişinde sürdürüleceği kaydedildi. 

DÜZCE
Düzce Valiliği akşam saatlerinde kar yağışının yoğunlaşması üzerine il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulları yarın bir gün süreyle tatil etti. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar ise yarın idari izinli sayılacak.

Kar yağışı, Düzce ile Akçakoca arasındaki D-655 Karayolu’nda ulaşımı olumsuz etkiliyor. Araçların Tepeköy mevkiinde kayması sonucu yol zaman zaman ulaşıma kapanırken, Düzce ve Akçakoca istikametine gitmekte olan araçlar yol kenarında durdurularak sürücülerden araçlarının lastiklerine zincir takmaları isteniliyor.

SON DAKİKA
Selçuk Üniversitesi'nde kar tatili

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Selçuk Üniversitesi'nde eğitim-öğretime çarşamba günü de ara verildi. 
Selçuk Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle çarşamba günü de üniversitenin Silifke Taşucu dışındaki tüm birimlerde eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, “7 Ocak 2015 tarihindeki final sınavları ileri bir tarihte yapılacak” denildi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)