adscode
adscode

Harvard'da yapılan vaka çalışması MEF'te tekrarlandı

TAV’ın CEO’su Dr. Sani ŞENER, Harvard Üniversitesi’nin MBA öğrencileri için TAV hakkında yaptığı vaka çalışmasının benzerini MEF Üniversitesi öğrencileri ile yaptı.

Harvard'da yapılan vaka çalışması MEF'te tekrarlandı
Üniversite
Havalimanı inşaatı ve işletmeciliğinde dünyanın en büyük grupları arasında yer alan TAV Grubu’nun CEO’su Dr. Sani ŞENER MEF Üniversitesi öğrencileri ile buluşarak Harvard Business School’un TAV’ın üzerine yaptığı vaka çalışmasının bir benzerini Türkiye’de ilk kez MEF Üniversitesi öğrencileri ile yaptı. 

Bir Türk şirketinin sıfırdan yap-işlet-devret projesi ile çıktığı yolda vizyonunu ve hedeflerini geniş tutup dünyanın en büyük hava limanı işletmesi platformlarından biri haline gelmesini konu alan vaka çalışmasını anlatan Dr. Sani ŞENER, MEF Üniversitesi öğrencilerine öncelikle Harvard’ın vaka çalışması için yaptığı ön çalışmaları ardından Harvard’a giderek gerçekleştirdiği konferans ile ilgili bilgi verdi. 

Dr. Sani ŞENER’in konferansına gelmeden vaka çalışmasını okuyan öğrenciler, konferansta Sani ŞENER’in değerlendirmeleri ardından sorularla TAV’ın başarılı iş modelini ve global büyüme stratejisini tartıştı.

MEF Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Dr. Sani ŞENER, bu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Harvard’ın söz konusu vaka çalışmasının MBA öğrencileri için hazırlandığına dikkat çekti. Dr. Sani ŞENER ‘‘Harvard’ın TAV için yaptığı vaka çalışmasını Türkiye’de üniversite olarak ilk defa MEF Üniversitesi’nde yapıyorum.

MEF Üniversitesi’nde interaktif düzende yapılan çalışmada daha lisans 1. ve 2. sınıfta olan öğrencilerin bilinçli sorularından son derece etkilendim.’’ dedi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)