adscode
adscode

​Havacılık Gelişiyor

Dünya’nın en hızlı sivil ulaşım yöntemi olan havacılık ülkemizde de gittikçe gelişiyor.

​Havacılık Gelişiyor
Türkiye'den Haberler
Dünya’nın en hızlı sivil ulaşım yöntemi olan havacılık ülkemizde de gittikçe gelişiyor. Türkiye’de artan havacılık firmaları sayesinde daha uygun fiyatlarla oluşan fiyatlar sebebiyle tüketiciler daha ucuz uçak bileti alabilme imkanına sahip oluyor.
 
Dünya devi markamız, bayrak taşıyıcı hava yolu şirketimiz Türk Hava Yolları başta olmak üzere, THY’nin alt markası, low cost rekabette yer edinen Anadolu Jet Hava Yolları, ucuz uçuşun markası Pegasus Hava Yolları, diğer firmalar olan Atlas Global, Onur Air, Bora Jet Hava Yolları ve yine THY’nin de ortaklığı bulunan Sun Express ile genişlemiş yerli hava yolu şirketleri ağımıza, yüzlerce yabancı hava yolu şirketinin başta İstanbul, Antalya ve İzmir olmak üzere ülkemizden gerçekleştirdikleri dış hat uçuşları ile Türkiye’de havacılığın seyri değişiyor. Bir yandan da Anadolu’da artan havalimanı inşaatları ile yükselen yolcu kapasitesi ve alternatif hatlar, tüketicilerin ulaşımını kolaylaştırıyor.
 
Eskiden genelde sadece İstanbul uçak bileti alarak seyahat eden ve aktarma yapma zorunluluğunda bulunan yolcular, günümüzde birçok alternatif hat ile direkt seferlerde seyahat imkanı bulabiliyor. Anadolu’nun birçok şehri İstanbul aktarmasına bağlı olmaksızın, direkt seferlerle birbirine bağlanabiliyor.
 
Ankara’dan ve İzmir’den özellikle Türkiye’nin birçok iline ve dış hatlarda birçok ülkeye direkt uçak seferleri yapılırken, Adana, Antalya, Diyarbakır, Trabzon, Konya, Kayseri, Bodrum, Marmaris gibi havalimanlarımızdan da dış hat ve alternatif iç hat uçuşları gerçekleştiriliyor.
 
Tüketicilerin eskiden olduğu gibi havalimanına gitmeleri ya da tur acentelerinin ofislerine gitme zorunlulukları yerine, internetin de gelişmesiyle online bilet satış şirketleri de firmaların web siteleriyle birlikte halka hizmet ediyor. Online uçak bileti satın almak için birçok şirket hizmet veriyor ve tüketicilere en uygun fiyatları, en hızlı seçenekleri tek tıkla gösterebiliyor. Direkt hava yolu şirketlerinin web siteleri ve mobil uygulamaları kadar, birden çok firmanın uçak biletini sıralayan, skyscanner, turna.com, momondo, kayak gibi birçok site ve uygulama bulunuyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)