adscode
adscode

Hedef 3 günde 10 bin kişiye iş!

İŞKUR İstanbul İl Müdürü Coşkun, ESMEDYA'nın basın sponsorluğunu yaptığı 9-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek İSKİF 2016'da asgari 10 bin kişinin iş sahibi olmasının ve işsizliğin önemli oranda…

Hedef 3 günde 10 bin kişiye iş!
Türkiyeden Haberler
İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek 'İSKİF 2016 İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı' 9-11 Haziran 2016 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak. İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun "Fuar boyunca asgari 10 bin kişinin iş sahibi olmasını hedefliyoruz" dedi. İŞKUR İstanbul Müdürlüğü'nün, işsizliğin azaltılmasına yönelik hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı (İSKİF), 9-11 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu yıl 5'incisi düzenlenecek fuarı, 100 bin kişinin ziyaret etmesi beklenirken, 10 bin kişinin de iş sahibi olması hedefleniyor. Bünyesinde Star Gazetesi, Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi, Platin Dergisi, 24 televizyonu, SKY 360 gibi Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarını barındıran ESMEDYA'nın basın sponsoru olduğu fuar öncesi tanıtım toplantısında konuşan İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, İSKİF 2016'da asgari 10 bin kişinin iş sahibi olmasının ve işsizliğin önemli oranda azaltılmasının hedeflendiğini söyledi.

100 BİN ZİYARETÇİ

Tekstilden perakendeye medyadan inşaat sektörüne kadar istihdama katkısı yüksek üretici firmaları İSKİF'te iş arayan ve iş değiştirmek isteyen binlerce kişiyle bir araya getireceklerini kaydeden Coşkun "Fuara bu yıl 100 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Fuar adeta rehberlik ve danışmanlık ofisi gibi çalışacak, fuara katılan işletmelerin stantlarında onları temsil eden insan kaynakları yetkilileri ya da yöneticileri, ziyaretçilerle birebir görüşmeler yapacak. Ayrıca üç gün boyunca sektörlerin önemli isimleri seminer, workshop gibi etkinliklerle ilgiyi dinamik tutacak, yararlı bilgiler ve deneyimler paylaşacaklar" dedi.

HEDEF 1 MİLYON

İŞKUR İstanbul İl Müdürü Coşkun kurum olarak bu yılki istihdam hedeflerinin 1 milyon kişi olduğunu ve bunun 222 bininin İstanbul'da istihdam edilmesinin amaçlandığını söyledi. Bu yılın ilk dört ayında 65 bin kişinin işe yerleştirildiği bilgisini veren Coşkun, iş arayan herkesi İŞKUR'a beklediklerini ifade etti.

Star

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)