adscode
adscode

Hem Eğlenceli Hem Eğitici Karne Hediyesi!

Karne Hediyeniz Puzzle Olsun, Çocuklarınızı Hem Eğlendirin Hem Eğitin!

Hem Eğlenceli Hem Eğitici Karne Hediyesi!
Ortaokul

Yaz tatiline hazırlanan çocuklarına hem eğlenceli hem de eğitici bir hediye vermek isteyen veliler için Perre-Anatolian Puzzle, özel ‘Yaz Tatili Puzzle Serisi’ni satışa sundu. Bu özel seriyle aileler, tatilde çocuklarıyla hoşça vakit geçirirken onların dikkat eksikliği ve konsantrasyon bozukluğu gibi problemlerine de çözüm olanağı bulabilecek.

Karnelerini almaya hazırlanan çocuklarına hem eğlenceli hem de eğitici bir hediye vermek isteyen veliler için Perre-Anatolian Puzzle, özel ‘Yaz Tatili Puzzle Serisi’ni satışa sundu. ‘Yaz Tatili’, ‘Kurabiye Yapıyoruz’, ‘Dalgaların Altında’, ‘Golf Meraklıları’, ‘Kelebek Vadisi’ tablolarının rengarenk puzzle’larından seçim yapan aileler,  bu sayede hem çocuklarının hoşça vakit geçirmesini sağlarken hem de onların dikkat eksikliği ve konsantrasyon bozukluğu gibi problemlerine de çözüm bulabilecek.

Fiyatlar 19 TL’den başlıyor

Fiyatların 19 TL ile 34.50 TL arasında değiştiği özel ‘Yaz Tatili Puzzle Serisi’ne D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’yle, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinden ulaşmak mümkün.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)