adscode
adscode

HTC T1H Tablet Gün Yüzüne Çıktı

2015 yılına oldukça hızlı bir giriş yapan HTC Corporation’ın şimdilik HTC T1H Tablet adıyla anılan yeni tabletini önümüzdeki ay piyasaya süreceği söyleniyor.

HTC T1H Tablet Gün Yüzüne Çıktı
Bilim Teknoloji

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u geçtiğimiz haftalarda resmi olarak tanıtan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, Nisan ayında da oldukça yoğun bir takvime sahip olacak gibi görünüyor. 8 Nisan’da Çin’de düzenleyeceği etkinlikle yeni akıllı telefonları HTC One M9+ ve HTC One E9’u resmi olarak tanıtacak olan HTC Corporation, bir yandan da yeni tableti için çalışmalara başladı.

Çin basını tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler, bir süredir tablet pazarından uzak kalan HTC Corporation’ın şimdilik HTC T1H Tablet adıyla anılan yeni tabletini önümüzdeki ay resmi olarak tanıtacağını gün yüzüne çıkardı. Sızdırılan ilk bilgilere göre HTC T1H Tablet’in donanımsal özellikleri arasında 8.9 inç QXGA dokunmatik ekran, 2.2 GHz sekiz çekirdekli işlemci, PowerVR SGX544 grafik işlemcisi, 2 GB RAM, 16 veya 32 GB dahili hafıza, 6,700 mAh batarya, 8 megapiksel arka kamera ve 1.6 megapiksel ön kamera yer alacak. İlk olarak önümüzdeki ay Çin’de piyasaya sürülecek olan yeni HTC tabletin takip eden aylarda diğer pazarlara da taşınması bekleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)