adscode
adscode

İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ

İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ
Okullardan Haberler
Kurucu: TÜRGEV
Kuruluş tarihi: 2015
Bulunduğu il: İstanbul
Akademik birimleri: Hukuk, İslami İlimler, İnsan ve Toplum Bilimleri, Eğitim, İletişim olmak üzere 5 fakültesi, Medeniyetler İttifakı Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü bulunuyor.
Öğrenci sayısı: 150 öğrencisi var. Öğrencilerinin yüzde 25’inin lisans, yüzde 75’inin lisansüstü öğrencisi olması planlanıyor. Ayrıca yüzde 75 öğrencinin de yüzde 35’i yabancı uyruklu öğrenciden oluşacak. 
Akademik personel sayısı: 67 akademik personeli bulunuyor.
Öğrenciler neden sizin seçsin?
Sosyal Bilimler alanında uzman gerçek bir araştırma üniversitesiyiz. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında tüm kontenjanlarımız yüzde 100 bursludur. Derece yapan öğrencilere başarılarına göre ek burslar sunulacaktır. Üniversitemiz, Doğu ve Batı mukayesesine dayalı bir eğitim verilecektir. Çok güçlü akademik kadroya sahip olan üniversitemiz, üç dilde eğitim verecek (Türkçe-Arapça-İngilizce), 10 kişilik sınıflarda yabancı dil hazırlık eğitimi görecek olan öğrenciler, aynı zamanda hazırlık sınıfını başarıyla tamamlamaları durumunda yaz tatili süresince yutdışında ücretsiz yabancı dil eğitimi de görebilecek. Amerika, Malezya Katar ve İngiltere’de bulunan irtibat noktalarıyla öğrencilerimiz uluslararası düzeyde eğitim alma şansına sahip olacaktır. Üniversitemiz başarıyı sonsuz destekleme felsefesiyle yola çıkmıştır. Bu desteği sadece eğitim olarak da kısıtlamamıştır.  Dolayısıyla üniversitemizde tam burslu olarak eğitim almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim dışındaki ihtiyaçlarını da temin edeceğiz. Öğrencilerin üniversiteye başladıklarında en önemli ihtiyacı, kalacak yer, yemek ve bilgisayar (laptop)dır.  İbn Haldun Üniversitesi olarak tüm saydığımız ihtiyaçları tam burslu öğrencilere bedelsiz olarak sunacağız. Bunların yanı sıra, öğrencilerimiz teorik eğitimi üniversitemizde alırken, onları hayata daha iyi hazırlamak, teorik bilgiyi pratiğe geçirebilmelerini sağlayacak staj imkanı ve mezun olduklarında çeşitli kariyer imkanları sağlayacağız. Tüm bunlara ilaveten, üniversitemiz bilgi merkeziyle 7/24 hizmet verecektir.
İletişim bilgisi:  www.ibnhaldun.edu.tr
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)